Arată-mi cum scrii, ca să-ţi spun cum eşti

1 69320 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată că modul cum scrii dezvăluie multe dintre caracteristicile personalităţii tale? Eşti veselă mereu, de exemplu, însă după scrisul tău oamenii îşi pot da seama că tu faci eforturi uriaşe să-ţi pui „masca bucuriei“.

Conform regulilor de grafologie,iată câteva indicii care să te lămurească în privinţa câtorva modele de scris. Îţi vei da seama,poate,mai uşor,cine îţi sunt prietenii şi ce intenţii ascunse au.

Înainte de a începe enumerarea,să ştii că persoanele care scriu mai încet sunt perfecţioniste şi nu se adaptează uşor. Nu este vorba despre mai puţin studiu,în niciun caz,dacă este să ne luăm după experţii în scris.

Scrisul mare indică o persoană sinceră

Când scrii,faci toate literele şi cifrele cât mai mari,sunt vizibile,uşor de citit,astfel încât să nu fie niciun dubiu pentru nimeni? Înseamnă că eşti onest faţă de tine şi,mai ales,faţă de cei din jur.

Eşti o persoană comunicativă şi pui suflet în tot ceea ce faci. La polul opus,dacă scrisul tău este mic,eşti o persoană uşor introvertită,care preferă să-şi ţină opiniile pentru sine.

Scrisul spre stânga te leagă de trecut

Îţi place să scrii literele înclinate spre stânga? Chiar dacă tu crezi că o faci din considerente pur estetice,să ştii că nu e aşa. Scrisul tău trădează o legătură strânsă cu trecutul şi ai o temere care te determină să acţionezi în viaţă cu maximă prudenţă.

Pe de altă parte,scrisul spre dreapta indică o fire sociabilă,cu gândul mereu la viitor,însă uşor de manipulat.

Scrisul drept indică o fire puternică

Îţi place să faci literele şi cifrele drepte,fără nicio înclinare,şi de aceeaşi dimensiune. Aceste obiceiuri denotă faptul că eşti înzestrată cu o voinţă puternică şi nu te laşi copleşită de emoţii,fie ele şi puternice.

Cei cu scrisul inegal,care se caracterizează prin litere mai scurte,mai lungi,mai late,mai înguste,sunt extrem de adaptabili. Se pot plia pe orice situaţie şi nu suferă dacă apar schimbări în viaţa lor. Acelaşi lucru este valabil şi când vine vorba despre persoanele din anturaj.

Dacă îţi vine mai la-ndemână să faci literele cât mai înalte,e semn bun. Trădează o capacitate mare de muncă şi inteligenţă.



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg