Aşa recunoşti vampirii energetici şi le faci faţă. Par inofensivi, dar îţi fură toată vlaga

1 vampiri energetici jpg jpeg

Îţi place să ai în jurul tău oameni pozitivi, care să te inspire şi să-ţi dea poftă de viaţă? Ştii prea bine că nu întotdeauna te poţi bucura de acest privilegiu. Se întâmplă des să întâlneşti şi oameni despre care simţi, la propriu, că te storc de energie.

Persoanele care vorbesc tare, mult, însă nu transmit nimic prin cuvintele lor, intră în această categorie a vampirilor energetici. Este doar una dintre tipologiile de care te sfătuim să stai departe. Psihologii îi numesc vampiri energetici, pentru că „sabotează“ câmpul energetic al celor din jur. Din fericire, îi poţi identifica uşor. Observă-i rapid, până să înceapă ei să te stoarcă de energe vitală.

Atenţie la pesimişti!

Dacă ai în anturaj persoane care se panichează din orice şi nu fac nimic altceva decât să se plângă, fă tot ce poţi să eviţi comunicarea cu ele sau să scurtezi timpul alocat pentru dialog. Acestea se „hrănesc“ cu gânduri negative, dar şi cu atenţia pe care reuşesc să o capteze, jucându-şi tot timpul rolul de victimă. Dacă le propui o soluţie, te dezarmează cu un răspuns sec: „Nu, nu se poate!, Este imposibil!“.

În cazul lor nimic nu pare să aibă o rezolvare, iar discuţiile interminabile cu ele nu fac altceva decât să te epuizeze.

Încearcă să le explici scurt şi la obiect cât de mult te obosesc aceste discuţii fără să ajungeţi la concluzii clare. Le poţi sugera să reveniţi la acele subiecte când vor avea soluţii sau vor fi mai deschise în ceea ce priveşte comunicarea. Dacă, în timp, nu vezi nicio îmbunătăţire, încearcă să limitezi cât mai mult interacţionarea cu acestea.

Vampirii energetici acuză ca să „trăiască“

Dacă ai întâlnit persoane care te-au secat de energie prin caracterul lor inchizitorial, înceară să nu le dai satisfacţie, arătându-te că te enervează tiparul lor. În mare parte a timpului, aceşti „vampiri energetici“ se hrănesc cu acuze. Le plac conflictele şi adoră să te şantajeze sau să te intimideze, chiar şi folosind un limbaj vulgar. Există, însă, şi soluţii pentru a-i domoli, şi chiar au efect. Încearcă să porţi discuţii pe un ton calm, fără să-ţi ieşi din fire. El te acuză, tu îi oferi replica diplomat. Foloseşte de fiecare dată cuvinte simple, argumente de bun-simţ şi încearcă să-i înţelegi nemulţumirile. Se va calma, se va retrage şi îşi va pregăti atacul pentru altă victimă.

Vorbesc mult, ca să te ameţească

Dacă ai nimerit în compania unei persoane care vorbeşte continuu vrute şi nevrute, atunci e bine să nu-i dai prea multă importanţă. Acest tip de „vampir energetic“ preferă să-şi epuizeze prada folosindu-se de discursuri pe care le crede inteligente, râzând zgomotos din orice şi folosind un limbaj grosolan, cu scopul de a-şi intimida interlocutorul.

Tratează-l elegant, cu indiferenţă, fii hotărâtă atunci când îi vorbeşti şi nu-l lăsa să-ţi invadeze liniştea interioară. Respiră adânc, relaxează-te şi răspunde-i intotdeauna pozitiv la întrebări.

Sunt avizi după aglomeraţie

Ţi s-a întâmplat vreodată, înconjurată fiind de o mulţime de oameni, să simţi brusc că nu mai ai aer şi că te ia cu leşin? E posibil ca în acel spaţiu să fi fost mai multe persoane de tipul vampirilor energetici, care au transmis energie negativă. De obicei, în mulţime, aceştia se comportă violent, preferă să se îmbulzească, să bombăne şi să se certe cu cei din jur.

Îndepărtează-te de acea zonă şi caută un loc aerisit. Închide ochii, relaxează-te şi imaginează-ţi pentru câteva minute că eşti protejată de un glob luminos, care nu permite niciunei energii negative să pătrundă în interior.

@shutterstockRecente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg