Cadouri care atrag ghinionul în casă. Nu le accepta sub nicio formă!

1 shutterstock 2083452088 jpg jpeg

Nu-i nimic mai frumos decât să primeşti un dar din partea cuiva drag. Un cadou potrivit îţi arată cât de atent este cineva la persoana ta şi cât de bine te înţelege. O alegere greşită poate spune exact contrariul. Nu te sfii să refuzi anumite lucruri, în special pe acelea care ţi-ar putea alunga norocul în casă sau strica bunele relaţii cu cel care este gata să ţi le ofere!

Sunt o mulţime de obiecte pe care n-ar trebui să le oferi în dar sau să le primeşti. Există o serie de superstiţii legate de acestea pe care s-ar putea să nu le cunoşti. Unii urmează anumite superstiţii, alţii pe altele, dar în materie de cadouri există o serie de reguli care are trebui să fie respectate şi anumite lucruri pe care ar fi bine să nu le dăruim şi nici să nu le primim. La fel ca în cazul superstiţiei legate de pisicile negre, caz în care efectele ei pot fi atenuate prin întoarcerea din drum, făcând trei paşi înapoi, urmările unor cadouri care aduc ghinion pot fi combătute prin anumite practici. De pildă, dacă vrei să oferi o geantă sau un portofel, este de ajuns să pui o monedă în interior pentru a alunga ghinionul.

Cuţitele sau foarfecele pot duce la stricarea unei relaţii

Evită să primeşti în dar orice este ascuţit, cum ar fi un cuţit sau o foarfecă, deoarece se crede că ar putea duce la destrămarea relaţiei. Dacă nu poţi refuza cadoul, ai putea evita urmările dacă oferi la rândul tău o monedă. Unii folclorişti recomandă chiar să se rostească: .„Dacă mă iubeşti, aşa cum te iubesc, niciun cuţit nu poate ucide dragostea noastră‟.

Batistele şi săpunurile aduc lacrimi şi şterg sentimentele bune

O altă superstiţie legată de daruri este aceea de a evita să primeşti în dar batiste. Se spune că a aduce lacrimi celui care le primeşte. În Suedia, niciun bărbat nu dăruieşte partenerei batiste de mătase pentru ca ea să nu-şi piardă afecţiunea pentru el. Nici săpunul n-ar trebui să existe pe lista de cadouri acceptate, pentru că poate şterge prietenia sau dragostea.

Pantofii te îndepărtează de cel care ţi-i dăruieşte

Aduce nenoroc să accepţi în dar o pereche de pantofi sau de încălţăminte indiferent de atrăgătoare ar fi. Despre acest dar se ştie că acela care-l va primi se va îndepărta de cel care i l-a oferit. În unele culturi, acest gest se spune că preungeşte viaţa. Se mai crede şi că, dacă nu dai nimănui pantofi în dar, vei fi condamnat să mergi fără pantofi în viaţa de apoi.

Extrapont!

Primirea unui dar sau oferirea acestuia cu mâna stângă duce la pierderea prieteniei.

Darurile în formă de pisică aduc nenoroc celor logodiţi sau proaspăt căsătoriţi

Anumite popoare sunt de acord cu oferirea unei pisici sau a unui obiect în formă de pisică, mai ales între doi parteneri de cuplu. Ar putea să le aducă o relaţie frumoasă, de lungă durată. Pe de altă parte, în Sicilia, se spune că n-ar trebui făcut niciodată un cadou în formă de pisică celor care sunt logodiţi sau sunt proaspăt căsătoriţi. Acest dar ar putea prevesti moartea subită şi violentă.

Citeşte şi:

Ce cadouri scumpe au oferit celebrităţile colegilor cu care au lucrat de-a lungul vremii şi cu ce scop le-au dat

Keanu Reeves surprinde din nou! A oferit în dar ceasuri de lux întregii echipe de cascadori din „John Wick: Chapter 4‟

Mănuşile atrag conflictele

Nici mănuşile n-ar trebui primite sau oferite cuiva drag. Sunt semnul că vei avea parte de certuri cu cel care le primeşte sau de la care le-ai primit.

FOTO: ShutterstockRecente

Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg