Ce ai fost în altă viaţă, în funcţie de zodie

1 71362 original jpg jpeg

Ţi se pare că îţi sunt cunoscute multe detalii ale unei meserii pe care nu ai practicat-o niciodată? Ei bine, nici nu ştii ce surprize ţi-a rezervat o viaţă anterioară. Află ce ai fost în altă viaţă, în funcţie de zodie!

Berbec

Eşti o bună organizatoare şi îţi place să conduci oamenii,deoarece ştii cum să-ţi dai seama la ce este potrivit fiecare din cei care se află în subordinea ta. Nu este exclus ca într-o altă viaţă să fi condus o organizaţie de femei care luptau pentru drepturile lor.

Taur

Pentru că eşti mereu stăpână pe sine,ai un caracter puternic,nu te sperie mai nimic,dar în acelaşi timp eşti plină de compasiune este posibil ca în altă viaţă să fi lucrat ca asistentă medicală,mai ales în vremuri grele,cum erau cele de război. De asemenea,este posibil să fi fost implicată şi în munca cu animale.

Gemeni

Eşti echilibrată,îţi pierzi greu cumpătul şi adori copiii. Ce altă meserie ţi s-a potrivit dacă nu cea de educatoare sau învăţătoare? De asemenea,deoarece eşti intuitivă şi îţi place mereu să fii informată este posibil să fi lucrat drept consilier pentru unul dintre politicienii vremurilor trecute.

Rac

Îţi iubeşti familia mai mult decât orice şi ai face totul pentru ca lor să le fie bine,aici fiind inclus şi confortul lor. Din acest motiv într-o viaţă anterioară ai preferat să fii casnică,doar pentru a fi sigură că soţul şi copiii tăi au tot ce le trebuie atunci când ajung acasă de la şcoală sau de la muncă.

Leu

Eşti o fire spontană,creativă şi cu o imaginaţi extrem de bogată. Din acest motiv este posibil ca în altă viaţă să fi fost scriitoare,pentru ca măcar prin intermediul cărţilor ideile tale să-i inspire pe ceilalţi.

Fecioară

Despre tine se spune că eşti conservatoare,realistă şi disciplinată. Nimic nu-ţi scapă şi ştii cum să organizezi lucrurile. Este posibil ca în altă viaţă să fi fost o bună administratoare a unei şcoli,a unei pensiuni sau a unei firme.

Balanţă

Îţi plac regulile şi legile şi consideri că ele au fost făcute cu un rost. În acelaşi timp,îţi place să studiezi,să fii la curent cu ultimele noutăţi şi eşti o fire curioasă. Aşadar în altă viaţă ai fost fie avocată,fie om de ştiinţe.

Scorpion

Îţi place teatrul şi eşti atrasă de arta dramatică. De asemenea,nu suporţi să fii pe locul doi. În altă viaţăai fost fie actriţă,fie regizoare şi te-ai luptat ca piesele dacă să fie considerate cele mai bune.

Săgetător

Ai înclinaţii spre religie şi îţi place viaţa liniştită,fără prea multe complicaţii. Nu îţi plac angajamentele şi preferi să fii tu cea care-şi stabileşte cursul vieţii. Aşadar,în altă viaţă,fie ai fost apropiată de spiritualitate şi ţi-au petrecut zilele într-o mănăstire,fie ai fost un spirit liber şi ai practicat meserii care până atunci erau considerate a fi ale bărbaţilor,doar pentru a demonstra că se poate.

Capricorn

Dai dovadă de multă maturitate atunci când vine vorba de luarea unor decizii importante. Eşti diplomată,plină de tact şi obiectivă. Este posibil să fi lucrat în administraţie sau într-un post de conducere,unde deciziile erau cruciale pentru viitorul multor oameni.

Vărsător

Îţi plac lucrurile rafinate,de bună calitate,eşti fidelă,serviabilă şi dai dovadă de mult devotament. Aşadar,nu este exlus ca în trecut să fi lucrat pentru o familie nobiliară.

Peşti

Îţi place arta,ai o imaginaţie dezvoltată şi eşti foarte sensibilă. Îţi este greu să-ţi exteorizezi direct sentimentele,aşadar preferi să arăţi cum te simţi,decât să o spui. Te regăseşti în cărţi şi în artă. Este posibil să fi fost în altă viaţă pictoriţă sau scriitoare.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg