Ce ai fost într-o viaţă anterioară. Numerologia îţi oferă răspunsul

ce ai fost într o viaţă anterioară jpeg

Tu ştii ce ai fost într-o viaţă anterioară? Numerologia îţi poate oferi răspunsul la această întrebare!

Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din data naşterii. Scrie data la care te-ai născut sub formă numerică (zi,lună,an),apoi adună toate cifrele,până le reduci la un număr compus dintr-o singură cifră (de la 1 la 9),11 ori 22 (numere maiestre).Ex:2 mai 1977 devine:0+2+0+5+1+9+8+7=32=3+2=5.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 1

Cifra 1 indică faptul că sufletul tău nu a fost hrănit. Te-ai sacrificat pentru alţii,nu ţi-ai permis să iubeşti şi nu ai cunoscut adevărata împlinire. Într-o viaţă anterioară ai avut o stimă de sine scăzută. Ai şansa să repari asta în viaţa actuală.

Citeşte şi:Top 5 comori ascunse

Numărul 2

Ai fost puţin cam materialistă în trecut. Fie te-ai născut foarte bogată,fie ai luptat din greu până ai urcat pe scara socială. Oricum ar fi,nu ai oferit hrană spiritului tău. În viaţa actuală vei învăţa că banii sunt importanţi,dar nu sunt totul.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 3

Nu ai reuşit să fii autentică într-o viaţă anterioară. Ceva,sau cineva,te-a făcut întotdeauna să te simţi inconfortabil,inhibată sau nedemnă. Găseşte acum încrederea în forţele tale.

Numărul 4

În trecut,nu ai fost cea mai fericită,ori ai avut probleme în familie sau la serviciu. Într-o viaţă anterioară probabil ai fost părăsită sau orfană. În viaţa actuală vei primi toată dragostea pe care o meriţi.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 5

În vieţile anterioare,ai ştiut cum să te foloseşti de farmecul tău pentru a obţine ceea ce ai vrut de la alţii. Ţi-ai urmat scopul,fără să îţi pese cine are de suferit. Acum ai ocazia să descoperi că poţi respecta pe alţii pentru ceea ce sunt şi nu pentru ceea ce fac pentru tine.

Citeşte şi:Cum îţi salvează viaţa premoniţiile

Numărul 6

În vieţile trecute te-ai confruntat cu mari probleme de sănătate. Ai fost înfometată emoţional,iar acum ai şansa să ai mai mare grijă de sănătatea ta şi să restabileşti echilibrul emoţional care să te ajute să vezi viaţa mai roz.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 7

Ai fost foarte independentă. De asemenea,ai fost competitivă,dar nu trebuie să fii aşa şi în această încarnare. Acum,tu eşti aici pentru a sărbători interconexiunea vieţii;pentru a cultiva compasiunea şi înţelegerea,mai mult decât pentru a te afirma individual.

Numărul 8

Acest număr arată că în trecut te-ai eschivat de la îndatoririle personale. Nu ai fost motivată să realizezi ceva,pur şi simplu ai plutit în derivă. Lecţia în această viaţă este să găseşti un scop. Nu ceda în faţa oricărei fantezii.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 9

Poate că ai fost oprimată,înconjurată de mizerie sau ai trăit într-un moment în care lumea era în plin război şi urâţenie. Spiritul tău ştia că acest lucru nu era starea naturală a fiinţei,şi ai urât ceea ce ai văzut în jurul tău. Acum eşti aici pentru a celebra frumuseţea,bucuria şi fericirea. Vei învăţa cum să găseşti partea pozitivă a fiecărei situaţii.

Numărul 11

Te-ai complăcut în trecut. Nu ai ascultat de chemarea sufletului tău,iar acum eşti aici pentru a face un salt în necunoscut,pentru a profita de şansa ta.

Ce ai fost într-o viaţă anterioară - Numărul 22

Ai avut mereu talente şi abilităţi,dar niciodată nu le-ai cultivat. Poate că ai ales să nu onorezi acea parte din tine în trecut. Acum vei afla cum să ieşi din umbră şi să pui în practică creativitatea. Ai posibilitatea de a face lucruri cum nimeni altcineva nu poate.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg