Ce înseamnă să fii multipotenţial. Foarte posibil ca şi tu să te încadrezi în această categorie!

1 multipotential jpg jpeg

Când eşti întrebată ce activităţi desfăşori, îţi este greu să explici proiectele şi pasiunile pe care le ai? Acest lucru poate fi un semn că faci parte din categoria multipotenţialiilor!

Multipotenţialitatea este un termen care a devenit extrem de poplar, după discursul lui Emilie Wapnick, în cadrul Ted Talk, din 2015 (n.r. video, la final). În discursul ei, speakerul vorbeşte despre societatea care se luptă pentru a excela în diferite domenii. Din acel moment, multe vedete de la Hollywood au remarcat că se încadrează în această categorie, inclusiv: Kim Kardashian, Beyonce, Dua Lipa sau sportiva Naomi Osaka. Dar ce înseamnă, mai exact, să fii multipotenţial?

Multipotenţialii sunt cei care au mai multe pasiuni şi interese. Scopul lor în viaţă nu este să aibă un singur job, ci să exceleze în mai multe domenii. Milenialii este generaţia care reprezintă cel mai bine această categorie. Reprezentanţii Millenialiilor îşi doresc să activeze într-un domeniu, dar şi să facă bani suplimentari, din alte surse.

Cum îţi dai seama dacă eşti multipotenţial

Multe vedete din industria de divertisment, precum Kim Kardashian sau Dua Lipa fac parte din această categorie. Asta pentru că îşi dublează veniturile şi din alte surse externe, cum ar fi: apariţia la diferite podcasturi, seriale, filme etc. Iată câteva semne care îţi pot da de gândit că şi tu eşti un multipotenţial!

Dacă ai bifat DA la toate cele enumerate mai sus, poţi fi un multipotenţial. De aceea, este important să îţi valorifici toate abilităţile şi pasiunile pe care le ai. Notează-ţi lucrurile care îţi plac şi urmează-ţi calea!

 Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg