Ce semnificaţie au liniile de la încheietura mâinii

1 74748 original jpg jpeg

Este fascinant cum liniile de la ├«ncheietura m├óinii ├«┼úi ┬ápot dezv─âlui adev─âruri ascunse cu privire la ┬áceea ce ├«┼úi rezerv─â viitorul.Aceast─âart─â str─âveche, ale c─ârei r─âd─âcini dateaz─â de acum mii de ani, l-a atras ┼či pe Aristotel, care o folosea atunci c├ónd dorea s─â afle mai multe despre oamenii din jurul s─âu.

Aceast─â practic─â a trecut de proba timpului,de┼či ├«n zilele noastre sunt ┼či persoane care nu cred ├«n aceste descoperiri,trat├óndu-le ca pe ni┼čte simple supersti┼úii. Unul dintre motivele pentru care oamenii sunt at├ót de sceptici este acela pentru c─â nu cunosc foarte multe date,majoritatea c─âp─ât├ónd o conota┼úie gre┼čit─â ├«n filme,├«n c─âr┼úi ┼či ├«n show-urile televizate.

Liniile de la încheietură

Potrivit celor care au studiat intepretarealiniilorde la nivelul ├«ncheieturii m├óinii,c├ót ┼či din palm─â,s-a descoperit c─â persoanele care au mai multe linii vor tr─âi mult. Majoritatea oamenilor au 2 sau 3 linii,rareori 4. Prima linie este echivalentul a 23-28 de ani de via┼ú─â,a doua 45-46 de ani,cea de-a treia 69-84 ┼či cea de-a patra 84 de ani.

Ce semnificaţie are fiecare linie

Prima linie-este cea mai importantă. Dacă este clară,dreaptă,fără întreruperi,asta înseamnă că persoana se bucură de o sănătate de fier. În schimb,dacă linia este întreruptă,pot apărea anumite afecţiuni de-a lungul vieţii. La femei,de exemplu poate fi vorba despre probleme genitale,iar la bărbaţi despre infecţii urinare,prostată sau infertilitate.

A doua linie-arat─â starea emo┼úional─â a persoanei. Dac─â este clar─â ┼či bine definit─â,acest lucru indic─â faptul c─â se bucur─â de o via┼ú─â ├«mplinit─â,fericit─â ┼či prosper─â.

A 3-a linie-este un indicator al faimei ┼či al puterii. Cu c├ót este mai dreapt─â,cu at├ót via┼úa va fi mai plin─â de succes ┼či de ├«mpliniri pe plan profesional,chiar ├«n domenii cu o expunere foarte mare.

A 4-a linie-foarte pu┼úine persoane o au,├«ns─â dac─â te numeri printre noroco┼či,asta ├«nseamn─â c─â vei avea o carier─â fulminant─â,interna┼úional─â ┼či cu un mare impact asupra oamenilor.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg