Ce spune culoarea ochilor despre tine

1 80036 original jpg jpeg

Când gura încearcă să ascundă, ochii dau de gol. Ne putem alege cu grijă cuvintele şi controla gesturile, însă ochii nu mint niciodată. Se spune că sunt oglinda sufletului şi că vorbesc în locul nostru.

O calitate a ochilor care ne ajută să citim personalitatea unui om este culoarea. Căprui, negri, verzi sau albaştri … spune-mi ce culoare au ochii tăi, şi-ţi spun cine eşti!

Ochii căprui fură inima oricui

Culoarea acestor ochi se datorează unei cantităţi mari de melanină (pigment organic închis la culoare). Ochii căprui sunt cei mai întâlniţi. Persoanele cu irisul în nuanţa aceasta sunt, în majoritatea cazurilor, încrezători în ei. Sunt săritori, nu se dau în lături să-şi ajute semenii. Amabili şi politicoşi, sunt foarte responsabili şi nu dau bir cu fugiţii din faţa greutăţilor, iar simţul umorului bine dezvoltat îi scoate de multe ori din încurcătură. Nu se simt însă în largul lor când trebuie să îşi exprime sentimentele de faţă cu ceilalţi. Sunt parteneri de viaţă foarte iubitori şi ştiu cum să îşi facă persoana dragă să se simtă cu totul specială.

Ochii negri, pentru cei integri

Despre ochii negri se spune că sunt foarte rari, iar persoanele cu pupila asemenea mărgelelor au o personalitate puternică. Se mai spune că sunt responsabili faţă de tot ce este în jurul lor, în special faţă de prieteni, fapt pentru care ştiu să păstreze până şi cele mai mici secrete. Energici şi impulsivi, le place să îşi testeze limitele şi să demonstreze că sunt cei mai buni în ceea ce fac. Uneori, sunt certăreţi şi insistă să aibă ultimul cuvânt, chiar şi atunci când ştiu că nu au dreptate. Când vine vorba de dragoste, persoanele cu ochii negri nu se avântă prea repede. Reţinute şi calculate, îşi exprimă sentimentele cu dificultate, iar când se îndrăgostesc, o fac din tot sufletul.

Ochii albaştri te poartă spre aştri

Multe persoane îşi doresc să-i aibă, deoarece sunt consideraţi ochii cei mai frumoşi. Atrăgători şi romantici, au cucerit multe inimi şi au smuls multe suspine. De obicei, posesorii ochilor albaştri sunt plini de viaţă, energici şi le place să trăiască fiecare moment la maximum. Sinceri, dar în acelaşi timp orgolioşi, evită să se plângă atunci când trec prin perioade dificile. Strâng din dinţi şi merg mai departe. Nu suportă să fie contrazişi şi urăsc minciuna, iar când au ceva de zis, o spun în faţă. Sunt persoane spirituale şi îşi doresc o iubire care durează o viaţă. Totuşi, în cazul femeilor, se spune că nu sunt de încredere, mai ales când vine vorba de relaţiile de cuplu.

Ochii verzi, niciodată să nu-i crezi

Persoanele cu ochii de nuanţa jadului sunt creative, pasionale şi pline de mister. Inteligenţa şi simţul umorului se numără printre calităţile posesorilor de ochi verzi, de aceea, nu lasă nimic să stea în calea reuşitei lor. Cunoscuţi pentru deciziile rapide pe care le iau, reuşesc să rezolve chiar şi cele mai complicate situaţii. Independenţi şi optimişti, nu le plac lucrurile făcute pe jumătate. În relaţiile cu cei din jur, pun accent pe încredere. Astfel, ştiu ce vor şi-şi aleg cu atenţie oamenii de lângă ei. Nu este recomandat să-i superi sau să-i răneşti pentru că sunt persoane răzbunătoare. Când vine vorba de dragoste, sunt pasionali şi vor relaţii de lungă durata, însă pot fi foarte geloşi şi posesivi.

Ochii cenuşii nu fac ghiduşii

Această culoare este mai puţin întâlnită, fiind asociată cu un albastru deschis, şters, care tinde spre cenuşiu. Persoanele care au ochii gri sunt echilibrate şi au calităţi de lideri. Îşi apără principiile şi au tendinţa să fie autoritari. Raţionali şi critici, nu se mulţumesc cu jumătăţile de măsură. Mai mult, nu sunt foarte aventuroşi, de aceea, le place să aibă ordine viaţa personală şi profesională. Consideraţi parteneri de viaţă romantici, se îndrăgostesc repede, iar dacă îşi găsesc sufletul pereche, îl iubesc cu toată fiinţa lor.

culoarea ochilor este dată de prezenţa în iris a unui pigment numit melanină? Această substanţă este responsabilă şi pentru culoarea pielii şi a părului.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg