Machiajul ochilor în funcţie de vârstă

1 47349 original jpg jpeg

Fiecare vârstă îşi dezvăluie frumuseţea. Dar ce spun ochii despre tine? Iată câteva trucuri pentru o privire luminoasă, care nu are vârstă.

La 20 de ani,totul este permis

Ai 20 de ani? Rolul machiajului este acela de a-ţi pune în valoare trăsăturile. Poţi folosi o nuanţă închisă la baza genelor cu rol de corectare.

De exemplu,dacă ochii sunt mari,nuanţa închisă le dă profunzime. Joacă-te cu nuanţe de indigo,ametist sau de verde smarald.

Poţi folosi două tonuri diferite pe pleoapa superioară,aplicând în colţul interior al ochiului nuanţa cea mai deschisă. Pentru a lumina privirea,foloseşte un fard verde sau albastru pe pleoapa inferioară.

La 30 de ani, mizează pe echilibrul culorilor

Cheia unui machiaj de bun gust o reprezintă folosirea a două nuanţe pastel,bine armonizate. Găseşte-ţi culoarea care te avantajează şi foloseşte-o indiferent de momentul zilei.

De exemplu, pleoapa superioară poate fi machiată cu albastru de intensităţi diferite. Cu ajutorul unui creion în aceeaşi nuanţă, trage apoi o linie subţire la rădăcina genelor.

La final,pentru a crea impresia unor gene lungi,aplică un rimel negru.

La 40 de ani, e momentul unei schimbări

După 40 de ani, optează pentru fardurile de pleoape mate, deoarece acestea nu scot în evidenţă ridurile. Aplică pe pleoapa superioară, la baza genelor, un fard arămiu sau gri, apoi unul roz.

Estompează culoarea de contur, pentru a se întrepătrunde nuanţele folosite. Renunţă la rimelul negru şi optează pentru culoarea maro,care îndulceşte trăsăturile.

La 50 de ani, cât mai puţin machiaj

Încearcă să reduci tot mai mult cantitatea de fard şi mizează pe calitatea produselor cosmetice. Astfel, chipul tău va părea mai proaspăt şi mai luminos.

Fardul trebuie să fie mat, nu sidefat, deoarece se adună în pliurile pleoapei. Alege nuanţe cât mai naturale şi evită fardurile argintii sau albe, pentru că acestea adaugă câţiva ani pe chipul tău.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg