Cea mai potrivită zi pentru a te logodi

1 78408 original jpg jpeg

Aştepţi inelul încă din primăvară şi tot nu ajunge pe degetul tău? Ei bine, s-ar putea ca această întârziere să fie de bun augur, căci ziua cea mai potrivită pentru logodnă se apropie. Află mai jos pe ce dată a lunii e.

O zi memorabilă

this is the most popular day for marriage proposals it s not valentine s day 392382031 pavel yavnik 760x506 jpg jpeg

Când partenerul îţi propune să vă logodiţi, momentul capătă o semnificaţie aparte. În timp ce unele cupluri urmează o serie de tradiţii legate de oficierea căsătoriei, alţii sunt mai nonconformişti şi preferă să facă tot ceea ce le trece prin cap atunci când simt. Oricum ar fi, logodna este o experienţă unică, pe care nu ai cum să o simţi pe deplin dacă nu îţi doreşti cu adevărat să te căsătoreşti alături de alesul inimii.

Decembrie, o lună magică

cuplu jpg jpeg

Dacă nu ştiai, decembrie este cel mai potrivit moment de a cere pe cineva în căsătorie. Potrivit unui studiu realizat de Bridebook.co.uk, mai mult de jumătate din toate angajamentele din lună apar în săptămâna ce precede Ajunul Crăciunului, mai exact pe data de 19 decembrie. După examinarea datelor lunare din angajamentele de anul trecut, se pare că cea mai bună zi pentru propuneri în acest an va fi sâmbătă, 23 decembrie. „Din punct de vedere istoric, weekend-ul de Crăciun a fost dintotdeauna un moment prielnic pentru oamenii care îşi doresc să se căsătorească“, a precizat un purtător de cuvânt al mărcii. Acum că stăm să ne gândim, motivul alegerii acestei perioade este plauzibil. De vreme ce familia şi prietenii s-au adunat deja pentru a sărbători Crăciunul, de ce nu ar fi un moment bun şi pentru anunţarea unei logodne?

Familia îţi dă un imbold

family christmas photo ideas pile em on jpg jpeg

Nu numai sărbătorile te fac fericită alături de familie, dar şi cei care sunt în jurul tău contribuie la bucuria ta. Poate că îţi admiri părinţii şi îi ai drept model sau poate ai văzut în familie cupluri care nu s-au despărţit nici după 30 de ani şi îţi doreşti să îţi întemeiezi o familie asemănătoare. Potrivit psihologilor, sentimentul de apartenenţă la un cămin te determină să îţi doreşti din ce în ce mai mult să îţi creezi propria ta familie încă de la primele luni ale relaţiei de cuplu, alături de care să ai parte de cele mai frumoase experienţe.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG