Cele mai bizare concursuri de frumuseţe din trecut. Cu raze X se examina structura spatelui

1 jo carroll dennison 1 jpg jpeg

Privite din exterior, concursurile de frumuseţe pot părea a fi destul de ciudate. Peste ani, acestea au devenit o parte a culturii moderne în multe părţi ale lumii.

Nu este nouă ideea ca femeile să fie judecate în primul rând pentru aspectul lor şi abia apoi apreciate pentru propriile talente. Dacă priveşti în trecut la concursurile de frumuseţe, vei vedea că acest lucru a fost uneori dus la extrem. În orice caz, concursurile de frumuseţe au devenit din ce în ce mai puţin ieşite din comun.

Miss postură perfectă

Între anii 1950-1960, chiropracticienii americani au organizat o serie de concursuri de frumuseţe în care concurentele erau judecate nu numai în funcţie de frumuseţea lor, ci şi de poziţia lor atunci când stăteau în picioare. Postura menţionată a fost verificată prin mai multe metode. Au fost folosite plumb pentru a verifica dacă au spatele drept, razele X pentru examinarea structurii lor spinale şi cântare pentru evaluarea distribuţiei greutăţii lor. S-a spus că o postură bună ar indica şi o sănătate bună, iar chiropracticienii au fost prezenţi pentru a atesta acest lucru. Acest gen de concursuri de frumuseţe nu au fost la fel de populare şi nu au durat mult. În plus, nu a fost uşor să fie găsită persoana care să aibă postura perfectă.

Miss ochi fermecători

Pe la 1930, acest concurs bizar a devenit popular în Statele Unite al Americii. În timpul acestor concursuri, toate trăsăturile concurentelor, cu excepţia ochilor, erau acoperite, uneori cu măşti incredibil de înfiorătoare. Se presupune că aceste măşti terifiante îi ajutau pe juraţi să decidă în mod obiectiv ai cui ochi sunt cei mai frumoşi, fără a fi distraşi de alte trăsături. Câteva decenii mai târziu, ciudatul concurs a făcut o scurtă revenire cu concursul "Beautiful Eyes" organizat într-o tabără de vacanţă britanică. Concurentele şi-au ascuns complet trupurile. Ele au avut, de asemenea, feţele acoperite cu o mască. Concursul a fost filmat, iar crainicul emoţionat chiar a susţinut că, dacă concursul s-ar prinde “am putea avea concursuri pentru urechi frumoase sau chiar nasuri!". Din fericire, predicţiile sale nu s-au adeverit.

Miss de la metrou

Din 1941 până în 1976, la metroul din New York a fost organizat concursul de frumuseţe cunoscut sub numele de "Miss Metrou". Pentru a se califica pentru concurs, candidatele trebuiau să locuiască în New York City şi să circule cu metroul. La început, câştigătoarele au fost încoronate şi fotografiate de o agenţie de modeling. Afişe cu fotografia câştigătorului, precum şi o scurtă biografie au fost apoi postate la metrou pentru ca toată lumea să le vadă. Ulterior, fotografiile concurentelor au fost afişate în metrou, iar navetiştii înşişi au putut vota câştigătoarea trimiţând o carte poştală cu numele favoritei lor şi ulterior prin telefon.Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg