Conacul Playboy, bântuit? Ultima parteneră a lui Hugh Hefner susţine că a văzut fantoma unei femei în dormitor

3 shutterstock 1294206280 jpg jpeg

Este unul dintre cele mai cunoscute conace din lume, iar, de curând, Bridget Marquardt, fosta iubită a faimosului proprietar Hugh Hefner a spus că este bântuit. Ea a vorbit despre o experienţă paranormală avută în casă şi un vis avut după mortea lui Hefner în care i-a apărut acesta.

Bridget Marquardt a locuit în conacul Playboy 7 ani, între anii 2002 şi 2009. A apărut şi în serialul de televiziune „The Girls Next Door‟ alături de Madison şi Kendra Wilkinson, alte două prietene de atunci ale lui Hefner. După ce a găzduit un serial TV despre călătorii, a devenit investigator paranormal şi a găzduit propriul podcast, „Ghost Magnet‟, din 2019. Citeşte ce e spus Marquardt despre spiritele despre care crede că locuisc în fosta ei casă.

Fantoma femeii din dormitor

Marquardt a povestit că a văzut o fantomă în camera ei din conacul Playboy când locuia acolo cu sora ei, o prietenă şi câinele lor. „Vorbeam la un pahar de vin, cu televizorul pornit. Dintr-o dată, cu coada ochiului am văzut o femeie care stătea în dulapul meu. Nu exista nicio ieşire pe acolo, iar eu locuiam la etajul al doilea şi nu era altă uşă în camera mea, deci nu putea decât să intre pe fereastră", a spus tân Marquardt. Când s-a întors să privească femeia direct, aceasta a dispărut.

stanga
dreapta
2 shutterstock 270497078 jpg jpeg

Ea crede că ştie şi cine era acea femeie. Marquardt a recunoscut-o pe femeia care a apărut ca pe o persoană pe care o mai văzuse la conac. „Chiar dacă am zărit-o doar cu coada ochiului, cred că am văzut destul de clar cine era. Sigur era o femeie şi avea un păr brunet, lung. Era foarte palidă, foarte slabă. Purta un tricou alb care părea mult prea mare şi blugi negri‟, şi-a amintit ea.

Cu câţiva ani înainte de a locui în conac, a rămas câteva zile acolo. Atunci a cunoscut-o pe acea femeie care era secretară la conac. Era foarte prietenoasă şi stăteau treze toată noaptea vorbind. „Era ca o mamă. Ştia despre toate animalele de companie şi despre toate fetele‟, a zis ea. Marquardt a aflat că a murit de cancer. „Sunt destul de sigură că ea a fost acolo şi cred că a venit să vadă schimbările de la conac, noul animal de companie care era acolo. A fost şocant, dar nu înspăimântător”, a continuat ea.

Personalul conacului, martor la manifestări ale unor spirite din conacul bântuit

Marquardt a spus că există multe poveşti cu fantome legate de conacul Playboy. Când s-a mutat, Hefner i-a spus una despre proprietarul iniţial al casei când s-a mutat. Unul dintre proprietari a fost fie împins, fie a căzut în casă şi a murit, apoi a bântuit conacul. „Nu m-am simţit niciodată bine când am fost acolo‟, a mărturisit ea. Aparent, îngrijitorilor de la conac nu le plăcea să intre singuri în casă. Văzuseră uşi trântindu-se şi aveau un sentiment ciudat.

Una dintre colegele lui Bridget Marquardt a avut o experienţă paranormală la conac

Când Holly Madison a apărut pe podcast-ul lui Bridget Marquardt, a povestit despre o fantomă pe care a văzut-o în sala de sport de la conac. Când Madison a intrat în sala de gimnastică pentru a folosi banda de alergat, a văzut o femeie pe care nu o cunoaştea.

Citeşte şi:

Viaţa la conacul Playboy: „iepuraşii“ primeau alocaţie, iar Hugh Hefner era un iubit tiran, obsedat de filme

„Avea părul blond prins într-o coadă de cal, bluză de antrenament roz aprins, pantaloni sport negri. Şi nu s-a uitat la mine şi nici nu m-a recunoscut. Pur şi simplu se uita drept în faţă şi se îndrepta spre locul în care erau greutăţile‟, şi-a amintit ea. Madison a spus că a mai întâlnit tot felul de ciudăţenii, aşa că nu s-a gândit prea mult la asta. După antrenament, a decis să se prezinte femeii, dar aceasta a dispărut.

Casa are nişte pasaje secrete

Holly Madison a observat un pasaj cu care nu era familiarizată în acea parte a sălii de sport şi şi-a dat seama că femeia a plecat prin acel pasaj. Mai târziu, când a mers să verifice locul, a descoperit că era doar un mic dulap.

Madison a vorbit şi despre găsirea unei băi secrete în conac care nu a fost niciodată folosită. În timp ce era acolo, a observat că toaleta a început să se spele singură.

Hefner i-a apărut lui Marquardt în vis după ce a murit

Pe podcast-ul „Dark House‟, Marquardt a povestit despre Hefner şi cum a vizitat-o în vis. A spus că a rămas cu o tristeţe în suflet, pentru că nu a fost invitată la înmormântarea lui şi nu a apucat să-l viziteze înainte ca el să moară.

Secretele iepuraşilor Playboy din anii `60. La angajare, primeau un set de reguli şi erau verificate de agenţi sub acoperire

Nu a apucat să-şi ia rămas bun de la el. „La câteva luni după ce a murit, am avut acest vis. Nu am mai avut un astfel de vis până acum. A fost atât de real. Casa era abandonată şi el a plecat. Totuşi, am fost acolo să-l văd apoi dintr-o dată a coborât scările şi şi-a deschis braţele. Aveam acel zâmbet larg. A spus: «Draga mea!», m-a îmbrăţişat şi am simţit îmbrăţişarea. Îi simţeam sacoul cu miros de fum de ţigară. Îi simţeam şi mirosul de colonie. Era atât de real‟, a povestit Bridget. A spus că a vorbit cu mai mulţi despre asta de atunci, care i-au spus că de obicei nu ai simţul mirosului sau al pipăitului într-un vis. „Am simţit literalmente că mi-am luat rămas bun de la el”, a spus ea.

FOTO: ShutterstockRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg