Hugh Hefner a cumpărat casa în 1974, când s-a mutat în LA, şi a trăit acolo timp de 43 de ani, până la moartea sa, în 2017.  

Poate că viaţa la conacul Playboy părea o continuă petrecere în pijamale, dar, în interior, lucrurile se desfăşurau după un orar strict, pe zile. Chiar dacă, într-adevăr, cea mai mare parte a timpului Hugh Hefner şi-o petrecea îmbrăcat în pajama. Avea peste 200 de seturi, în 20 de culori diferite, plus halate asortate din satin, după cum mărturisea.

În această ţinută lejeră îşi întâmpina şi oaspeţii, dar participa şi la serile de film în familie, căci era un cinefil înrăit, căruia îi plăceau peliculele clasice.

Prietenele sale, care nu erau deloc puţine – Hefner avea un adevărat harem modern de aproximativ 20 de iubite, în afara partenerelor oficiale - aveau un program mai strict decât al unei adolescente dintr-o familie tipic americană, iar la ora 21.00, cel târziu, erau acasă. Săptămânal, fetele primeau o alocaţie de la Hugh, lucru care se desfăşura întotdeauna după un tipic umilitor. De fapt, totul era supus unei rigurozităţi ieşite din comun, iar Kendra Wilkinson (FOTO 2 GALERIE), fost model Playboy şi fostă iuită a lui Hef, a declarat că se simţea monitorizată în permanenţă, ca într-o continuă stare de asediu.

Holly Madison (FOTO 3 GALERIE), o altă fostă iubită oficială a milionarului, a scris o carte despre viaţa la reşedinţa Playboy. „Programul fiecărei seri din săptămână începea fix la aceeaşi oră. Luni era ziu lui Hugh cu prietenii lui bărbaţi: cina şi un film. Marţi era dedicată familiei: fosta soţie şi copiii, care locuiau într-o anexă a conacului, veneau în vizită. Miercuri era ziua de club: fetele erau pregătite, machiate, aranjate şi mergeau împreună cu el într-un club exclusivist. Joi era zi lIberă pentru fete, dar niciuna nu avea voie să se întoarcă la reşedinţă mai târziu de ora 21.00. Vineri era la fel ca miercuri, adică o nouă ieşire în club. Sâmbătă luam cina cu Hugh şi ne uitam la un film, iar ziua de duminică o petreceam la piscină, pentru ca seara să luăm din nou cina împreună cu el şi, evident, să vedem un film“, povestea aceasta.

Mike Tyson, interzis la conac

Fetele care locuiau împreună cu fondatorul Playboy primeau săptămânal o alocaţie de 1.000 de dolari fiecare. Ceea ce nu era deloc puţin, dacă ne gândim că uneori erau şi câte 20. Atunci când le împărţea aceşti bani, le chema pe toate într-o cameră şi le „certa“ înainte, reproşându-le diverse lucruri, inclusiv faptul că nu se înţeleg între ele. Fetele puteau folosi aceşti bani doar pentru haine şi cosmetice, iar dacă vreuna încerca să economisească Hefner se supăra tare.

Nu aveau voie să se întâlnească cu alţi bărbaţi şi asta nu pentru că Hef ar fi fost gelos, ci pentru că acest lucru îi afecta imaginea. Şi, da, toate iubitele lui purtau pijamale identice, din bumbac roz.

Atunci când îl însoţeau în cluburi, nu aveau voie să se ridice de la masă decât pentru a merge la toaletă, mai scria Holly Madison în cartea sa.

Mogulul lua foarte în serios serile de filme: făcea o documentare detaliată înainte de fiecare vizionare şi le povestea invitaţilor lucruri inedited de la filmări. Îşi alegea cu grijă oaspeţii, iar cei care nu respectau regulile erau, ulterior, interzişi la conac. Mike Tyson a adormit în timpul unei vizionări şi telefonul a început să-i sune, lucru care l-a scos din minţi pe Hefner. De atunci, Tyson nu a mai fost primit la conac.

FOTO Profimedia, Shutterstock