Cum îţi influenţează Pluto destinul

1 77752 original jpg jpeg

Este cea mai îndepărtată planetă din sistemul solar şi poate cea mai controversată din punct de vedere zodiacal, susţin astrologii. Pozitia sa pe harta natală indică sectorul în care pot apărea cele mai radicale transformări de-a lungul vieţii, precum şi punctele slabe ce se cer distruse şi reconstruite în viaţă, marile probe de încercare, zona care cere din partea individului cele mai mari eforturi. Pluto pune în calea noastră probele cele mai dificile şi mai profunde de destin şi are o intensă conotaţie karmică.

O planetă toxică

Guvernatorul semnului zodiacal Scorpion, cel mai atras de latura ocultă, întunecată a vieţii şi a propriei fiinţe, Pluto i-a determinat pe astrologi să îşi pună o mulţime de întrebări cu privire la semnificaţia lui. Esenta acestei planete este distrugerea, în scopul unei viitoare reconstrucţii, a unei noi evoluţii. Pluto este asociată şi cu moartea, dar deasemenea şi cu regenerarea, moartea fiind asociată cu trecerea către o altă stare, acea eterică. Asociat cu culoarea neagră şi deasemenea cu agonia, el guvernează stările toxice, iradierea, poluarea şi otrăvurile, fie în fizic, fie în mental. Caracteristicile sale sunt acelea ale generaţiei şi semnifică stările prin care trebuie să treacă societatea, stări şi schimbări de fapte determinate de aspectele cosmice pe care acesta le face cu alte corpuri astrale. Influenţează transformările, regenerarea, renaşterea, distrugerea, anihilarea, puterea şi înlăturarea celorlalţi. Reprezintă pe plan ştiinţific, puterea atomică, intensitatea, iar pe plan uman, moartea şi lumea de dincolo.

Tranzit şi schimbare

Tranzitele lui Pluto au o influenţă foarte puternică, aducând la suprafaţă tot ce este pregătit pentru eliminare şi distrugere. Tranzitele lui Pluto au efectul de a distruge vechile structuri de gândire şi de comportament, eliminând reziduurile psihice care îi blochează creşterea spirituală. Puterea plutoniană derivă dintr-o sursă care transcende forma fizică din care emană respectiva putere. Marea energie a lui Pluto provine dintr-o sursă pe care nu o cunoaştem şi pe care am putea-o numi foarte bine transcendentă.

Poate aduce energii negative

În anumite situaţii, cea mai îndepărtată planetă a sistemului solar acţionează ca un bumerang. Dacă eşti născută în zodia Scorpion, s-ar putea ca Pluto să te elibereze de energiile negative şi să te încarce cu unele noi, pozitive. În schimb, dacă nu eşti guvernată de Pluto, există posibilitatea ca acele energii negative pe care le resimţi uneori să fie furnizate chiar de ea.

Putere şi regenerare

Pluto simbolizează un tip de putere care poate fi folosită în mod creator numai dacă utilizatorul ei este suficient de evoluat din punct de vedere spiritual, căci evoluţia spirituală şi vindecarea profundă sunt singurele domenii ale experienţei în care energia lui Pluto poate fi folosită fără consecinţe negative.

Sursă foto: www.wallpapersafari.comRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg