Cum să ai noroc. Mici secrete care ţin norocul în casă

cum să ai noroc jpeg

Ai auzit de multe ori spunându-se despre cineva că „are noroc cu carul”, că dorinţele i se îndeplinesc de la sine... Să fie oare aşa? Să vedem, poate că ţine de noi să găsim o rază de speranţă. Iată cum să ai noroc.

Cum să ai noroc - Te naşti cu noroc...

O mulţime de tradiţii sunt legate de noroc pentru că speranţa de mai bine este veche de când lumea. În multe zone ale ţării se crede că nou-născuţii vin pe lume cu noroc sau... fără. În timpul vieţii sunt norocoşi cei cărora le plouă la nuntă,cei care au mai multe cuiburi de rândunele la casă sau le iese păr alb de timpuriu,cei ce văd în Noaptea de Ajun deschizându-se cerurile,cei ce se trezesc dimineaţa cu faţa în sus şi cei care poartă la ei trifoi cu patru foi.

Dacă vrei să afli cât noroc vei avea într-un an,în seara de Sfântul Vasile pune afară,pe fereastră,coji de ceapă pentru toţi cei din casă. În fiecare coajă presari puţină sare şi o laşi aşa până a doua zi,când te duci să vezi în care dintre coji s-a umezit sarea mai mult. Asta,pentru ca să ştii cine va avea noroc peste an.

Cum să ai noroc - Dacă nu-l ai,caută-l...

Cu toate că norocul face parte din „datul fiecăruia”,unele obiceiuri sunt menite să îmblânzească soarta celor mai puţin înzestraţi. Aşa că, dacă te întrebi cum să ai noroc, poţi să te înconjori de plante benefice,cu condiţia ca acestea să aibă frunze mari,cât mai rotunde şi mai pline de viaţă.

Florile tăiate proaspăt aduc şi ele noroc în casă. Plantele şi florile benefice sunt bambusul,planta fericirii,portocalul,lămâiul,ficusul. Iar dacă ai grădină,piersicul,mărul,pinul şi bradul te vor ajuta să-ţi meargă totul din plin. Florile considerate ca aducătoare de noroc sunt bujorul,crizantema,trandafirul japonez,busuiocul,sporul casei,narcisa,liliacul,magnolia şi orhideea.

Ce te împiedică să ai noroc?

În primul rând gândurile „negre”,invidia,lăcomia,egoismul. Nu degeaba tradiţia te îndeamnă să „te speli cu apă neîncepută” şi abia apoi să treci la practicile aducătoare de noroc. Când vine vorba de cum să ai noroc, trebuie să te cureţi de rău,fie şi prin acest gest simbolic. Altfel,binele nu te vizitează. După ce te purifici,poţi să scoţi din casă tot ce atrage ghinionul. Începe cu plantele şi florile cu frunze ascutiţe,care înţeapă,cum sunt cactuşii,trandafirii,bonsaii.

Singurul loc unde se pot plasa astfel de plante sunt lângă televizor sau lângă calculator,pentru a absorbi energia lor magnetică. Mai pot fi amplasate afară,lângă uşa principală de la intrare,având rolul de protecţie a casei. Aruncă apoi vesela şi vasele ciobite,crăpate,curăţă casa cât mai bine şi nu face treburi casnice în zilele de sărbătoare.

Cum să ai noroc - 7 ponturi care sporesc norocul

-Gândeşte pozitiv! Forţa gândului bun nu poate fi învinsă de ghinion. -Nu te lăsa pradă gândurilor negre despre viitorul celor dragi,această atitudine le alungă norocul. -Dacă nu ştii cum să ai noroc, o soluţie este să umpli casa de obiecte noi,cumpărate cu drag,iar pe cele vechi să le păstrezi cât mai departe de locul în care te odihneşti. -Înconjoară-te de plante benefice şi de vase cu fructe care să te bucure cu energia lor pozitivă. -Nu ţine în casă prea multe amintiri:covoare vechi,mobile,alte obiecte. Toate au o încărcătură care nu este totdeauna benefică. -Nu pune plante în dormitor:dacă în timpul zilei ele emană oxigen,noaptea vor răspândi o cantitate considerabilă de dioxid de carbon. Nu e numai nesănătos,ci şi aducător de ghinion. -Păstrează cu sfinţenie veselia şi râsul în casă. Norocul vine şi din sufletul tău,nu numai din exterior.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg