Cum să ai o primăvară cu noroc

1 61546 original jpg jpeg

Vrei să te bucuri de mai multă prosperitate, dragoste şi echilibru primăvara aceasta? Decorează-ţi casa în stilul Feng-shui şi vei fi surprinsă de efectele acestuia.

Qi,energia purificatoare

Chinezii cred cu tărie că Feng-shui-ul poate aduce pace şi sănătate celor care-l practică. Această metodă de amenajare şi decorare are scopul să împrospăteze spaţiile,astfel încât să înlăture toate blocajele energetice care împiedică manifestările pozitive din viaţa fiecăruia. Mai exact,este vorba despre o bună circulaţie a Qi-ului,o vibraţie care aduce echilibru,pace şi sănătate în casă.

Roşu pe uşa de la intrare

O regulă de bază a Feng-shui-ului spune că uşa de la casă trebuie să fie întotdeauna funcţională,iar zona din jurul ei să fie mereu curată şi ordonată. Vei atrage şi mai mult Qi-ul benefic dacă vei atârna de clanţă un talisman roşu sau o ghirlandă cu fructe roşii.

În cazul în care nu ai niciunul dintre aceste obiecte,poţi reinscripţiona numele şi numărul apartamentului cu vopsea roşie. Efectele vor fi aceleaşi! De asemenea,pentru a face ca energia pozitivă să se mişte nestingherită,aducându-ţi bunăstare,agaţă deasupra uşii un clopoţel.

Obiectele violet atrag belşugulPartea de sud-est a oricărei încăperi corespunde norocului şi banilor. Aşadar,ca să atragi belşugul,trebuie să-ţi amenajezi în camera de zi o zonă cu patru obiecte violet.

Poate fi vorba despre figurine din diferite materiale,vase ornamentale,un suport de lumânări ş.a. Şi încă ceva! Dacă de curând ai schimbat locul de muncă şi vrei ca totul să meargă bine,aşază cele patru obiecte violet pe un material negru,împreună cu o scoică.

Bucătăria este locul unde ne începem fiecare dimineaţă,aşa că,după cum spun decoratorii Feng-shui,experienţele de aici ne pot influenţa toată ziua. De aceea,pentru a păstra cât mai curat fluxul de energie,trebuie să existe un echilibru între apă (chiuvetă) şi foc (aragaz),două elemente care se resping.

De aceea,pentru echilibru,este bine ca între acestea să pui o plantă lemnoasă sau un vas cu flori. Dacă spaţiul nu-ţi permite să faci acest lucru,atârnă deasupra lor un cristal. Tot pentru atragerea echilibrului şi a bunăstării,este bine ca numărul de scaune din jurul mesei să fie par.

Fântânile sugerează puterea

Simbolul cel mai utilizat de chinezi în arta Feng-shui-ului sunt fântânile decorative. Acestea păstrează umiditatea camerei şi sunt un conducător al energiei pozitive. Apa în continuă mişcare sugerează puterea (aceasta poate eroda şi cea mai dură stâncă).

E ideal ca ea să fie amplasată în camera de zi sau în dormitor,lângă o fereastră,şi niciodată în apropierea unui obiect care să reflecte lumina,deoarece în acest fel energiile benefice riscă să se risipească. Mai mult,pentru a-i proteja pe cei dragi de energiile negative,aşază lângă ghiveciul unei plante lemnoase o fotografie de familie. Ramele metalice nu sunt indicate,deoarece pot alunga vibraţiile bune.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg