Cum să atragi iubirea în viaţa ta

1 78675 original jpg jpeg

Sunt o grămadă de factori care determină reuşita vrăjii de iubire, astfel încât dragostea să vină şi în viaţa ta. Nimeni nu poate să-ţi estimeze exact în cât timp se va întâmpla, dar tot ce putem să-ţi spunem este că se va întâmpla negreşit. Ca să te asiguri că vraja de iubire are succes, încearcă aceste trei moduri care s-o ajute.

Vizualizează-ţi scopul

De exemplu, dacă ţi-ai propus să te împaci cu fostul tău iubit, ar trebui să gândeşti lucruri pozitive despre voi doi. Gândeşte-te la perioada în care eraţi fericiţi împreună şi superîndrăgostiţi. Concentrează-te pe perioadele fericite şi vizualizaţi-vă împreună. Ar trebui să te porţi ca şi cum aţi fi deja împreună. Să n-ai nici un dubiu în privinţa asta. E o tehnică foarte puternică şi funcţionează, de fapt, în orice alt aspect al vieţii tale. Pentru orice vrei să obţii, vizualizează şi crede cu tărie că se va împlini.

Fii pozitivă

Dacă n-ai o atitudine pozitivă, creezi energie negativă. Asta va încetini procesul de îndeplinire sau îl va anula. Trebuie să crezi în vraja ta, să crezi că se va îndeplini. Lasă-ţi deoparte toate temerile. NU există „dar dacă...“. dacă spui asta înseamnă ori că nu eşti pregătită, ori că nu crezi. Crede cu toată fiinţa ta şi să-ţi excluzi din vocabular orice negare. Nu există „nu“. Începând de... acum!

Ai răbdare

Nu te descuraja! Pe bune, astea nu se-ntâmplă de pe o zi pe alta. În cele mai multe dintre cazuri, durează chiar şi săptămâni. S-ar putea, însă, să ai surpriza ca lucrurile să înceapă să se lege mult mai repede. Asta e puterea minţii tale care lucrează, lucrează, lucrează!Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg