Cum să-ţi păstrezi cea mai bună prietenă

1 46461 original jpg jpeg

Ei îi împărtăşeşti cele mai ascunse gânduri. Cu ea te bucuri şi pe umărul ei plângi când ţi-e greu. Ea este şi cea cu care preferi să bei o cafea şi să vă spuneţi ultimele noutăţi. Într-un cuvânt: cea mai bună prietenă. Totuşi, relaţia voastră nu este ceva care trebuie luat de-a gata. Dacă nu este întreţinută, se poate degrada în timp.

Pe aceeaşi temă:

Vrei să trăieşti mult? Fă-ţi prieteni!

Aşa îţi ţii prietenii aproape!

Acceptă diferenţele dintre voiRenunţă la ideea că amica ta trebuie să gândească şi să simtă exact la fel ca tine. De la stil vestimentar până la păreri despre creşterea copiilor,de la genul de film preferat şi până la religie – nu este obligatoriu să aveţi aceleaşi păreri. Diferenţele fac deliciul unei relaţii. Discutându-le (atenţie:nu certându-vă!) veţi avea multe de învăţat una de la cealaltă.

Ei bine,da,sentimentul acesta apare mai ales printre femei… Şi,de obicei,credem că cel mai potrivit lucru este să îl ascundem. Rezultatul sunt nişte prietenii care se degradează pe zi ce trece şi stau sub semnul falsităţii. După ce îi vei spune pentru ce o invidiezi,probabil îţi va mărturisi şi ea lucruri asemănătoare. Veţi râde împreună şi veţi avea mai multă încredere una în cealaltă.

Se întâmplă uneori ca schimbările din viaţa uneia dintre voi să vă îndepărteze una de alta. Poate este apariţia primului copil,poate un nou serviciu mai solicitant. Încearcă să o înţelegi şi să nu te simţi neglijată. Totodată,păstrează legătura cu ea şi vezi dacă o poţi ajuta să se adapteze noului ei statut.

Este important să ştii cum să-i spui lucrurile negative,dar şi să accepţi critica. În orice relaţie este important să ai tact când îi spui celuilalt adevărul,fie el şi neplăcut. Nu este bine să fii o persoană care spune doar „da” sau să ai doar astfel de prietene. Observaţia făcută de cineva care te iubeşte te poate ajuta să îţi conştientizezi defectele şi să te schimbi. La fel,şi tu o poţi ajuta pe amica ta prin sfaturi bune. Nu uita totuşi:„tonul face muzica”.

Chiar dacă vorbiţi des la telefon,este important să vă şi întâlniţi. Fă-ţi timp special pentru ea. O discuţie faţă în faţă şi de la suflet la suflet e de nepreţuit.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg