Cum să-ţi păstrezi cea mai bună prietenă

1 46461 original jpg jpeg

Ei îi împărtăşeşti cele mai ascunse gânduri. Cu ea te bucuri şi pe umărul ei plângi când ţi-e greu. Ea este şi cea cu care preferi să bei o cafea şi să vă spuneţi ultimele noutăţi. Într-un cuvânt: cea mai bună prietenă. Totuşi, relaţia voastră nu este ceva care trebuie luat de-a gata. Dacă nu este întreţinută, se poate degrada în timp.

Pe aceeaşi temă:

Vrei să trăieşti mult? Fă-ţi prieteni!

Aşa îţi ţii prietenii aproape!

Acceptă diferenţele dintre voiRenunţă la ideea că amica ta trebuie să gândească şi să simtă exact la fel ca tine. De la stil vestimentar până la păreri despre creşterea copiilor,de la genul de film preferat şi până la religie – nu este obligatoriu să aveţi aceleaşi păreri. Diferenţele fac deliciul unei relaţii. Discutându-le (atenţie:nu certându-vă!) veţi avea multe de învăţat una de la cealaltă.

Ei bine,da,sentimentul acesta apare mai ales printre femei… Şi,de obicei,credem că cel mai potrivit lucru este să îl ascundem. Rezultatul sunt nişte prietenii care se degradează pe zi ce trece şi stau sub semnul falsităţii. După ce îi vei spune pentru ce o invidiezi,probabil îţi va mărturisi şi ea lucruri asemănătoare. Veţi râde împreună şi veţi avea mai multă încredere una în cealaltă.

Se întâmplă uneori ca schimbările din viaţa uneia dintre voi să vă îndepărteze una de alta. Poate este apariţia primului copil,poate un nou serviciu mai solicitant. Încearcă să o înţelegi şi să nu te simţi neglijată. Totodată,păstrează legătura cu ea şi vezi dacă o poţi ajuta să se adapteze noului ei statut.

Este important să ştii cum să-i spui lucrurile negative,dar şi să accepţi critica. În orice relaţie este important să ai tact când îi spui celuilalt adevărul,fie el şi neplăcut. Nu este bine să fii o persoană care spune doar „da” sau să ai doar astfel de prietene. Observaţia făcută de cineva care te iubeşte te poate ajuta să îţi conştientizezi defectele şi să te schimbi. La fel,şi tu o poţi ajuta pe amica ta prin sfaturi bune. Nu uita totuşi:„tonul face muzica”.

Chiar dacă vorbiţi des la telefon,este important să vă şi întâlniţi. Fă-ţi timp special pentru ea. O discuţie faţă în faţă şi de la suflet la suflet e de nepreţuit.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg