Cum te foloseşti de energia cristalelor

1 47781 original jpg jpeg

Ştiai că pietrele preţioase pot fi adevărate izvoare ale sănătăţii şi ale stării de bine? Dar ca să te foloseşti de puterea lor trebuie să le ştii secretele.

Forţa cristalelor este în directă legătură cu energia Soarelui,a Lunii şi,bineînţeles,a Pământului.

În medicina tradiţională a multor popoare,cristalele au fost folosite pentru vindecarea bolilor,pentru echilibrarea energetică a oamenilor şi chiar a mediului în care trăiesc. Iată care sunt cele mai puternice dintre acestea!

Ametistul

Este o varietate de cuarţ,de culoare purpurie sau violet. Cel mai valoros este ametistul transparent.Efecte:Grecii credeau că această piatră aduce dragoste,fericire şi protecţie împotriva oricărui tip de intoxicaţie.

Este recomandat femeilor care suferă de migrene,din cauza stresului,cât şi celor atinse de depresie. Ametistul mai este benefic celor cu probleme digestive,cu artrită,cât şi persoanelor alergice.

Este un cuarţ de culoare galbenă. Paleta de galben merge până la maro deschis.

Reduce stările de tensiune. Este ideal să fie purtat şi de către persoanele care au dureri de cap,de cei care suferă de stomac,cât şi de cei care au probleme de circulaţie. Induce o stare de optimism şi de siguranţă.

Culorile lui sunt cele ale curcubeului,mai multe în acelaşi cristal:culoarea variază la căldura soarelui.

Dacă ţi-a scăzut libidoul,fluoritul este piatra care te ajută. Are şi un puternic efect calmant,cât şi unul de protecţie împotriva infecţiilor. Este recomandat şi celor care au probleme cu sistemul osos. Este aducător de energie şi de vitalitate.

Ametrinul

Este o varietate de cuarţ,o parte citrin (galben),o parte ametist (violet).

Este un bun întăritor al sistemului imunitar şi un duşman al oboselii cronice. Ajută,de asemenea,la eliminarea toxinelor din organism,cât şi la o bună circulaţie a sângelui.

Pentru efecte maxime,specialiştii în cristaloterapie spun că este bine să-l ţii aproape de inimă,timp de 20 de minute,seara şi dimineaţa. Psihic,îţi dă încredere în forţele proprii.

Este o pietră preţioasă de un verde intens. Când nu conţine impurităţi,este deosebit de valoros.

Smaraldul îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memoria. Grăbeşte vindecarea persoanelor cu insomnii şi depresii,dar şi a celor care au boli de inimă,viroze,pneumonii sau infecţii în gât. Purtătoarei îi redă armonia sufletească.

Culorile caracteristice pentru rubin sunt roşu,purpuriu,oranj.

Este unul dintre cristalele cu mare putere tămăduitoare,fiind util bolnavilor de cardiopatie,de artrită şi de hipertensiune arterială.

Totodată,este recomandat persoanelor anemice,cât şi celor cu afecţiuni ale ochilor. În plan psihic,se spune că alungă teama.

Cum poţi să obţii cristalul vindecător

Nu trebuie să fii nici vrăjitoare,nici magician ca să ai un cristal vindecător. Este de ajuns să-l alegi pe cel care ţi se potriveşte,iar apoi să-l „energizezi”. Alege un cristal micuţ,căci puterea vindecătoare nu stă în mărime.

Spală-l bine,apoi aşază-l într-un bol colorat şi toarnă apă de izvor şi doi-trei pumni de sare. Lasă bolul la lumina soarelui,câteva ore (de preferat la răsărit),apoi expune-l la lumina lunii.

5 însuşiri esenţiale ale cristalelor

Protejează împotriva bolilor;

Absorb şi filtrează energiile negative;

Limitează sau blochează stările care ne dezechilibrează energetic:teama,stresul,sentimentele negative,boala;

Consolidează energiile pozitive,manifestările benefice,starea de bine;

Purifică,armonizează psihicul nostru şi calităţile individului:curajul,încrederea,afectivitatea,creativitatea,fidelitatea,concentrarea,bucuria,energia,prietenia.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg