Cum te influenţează Eclipsa de Soare de pe 21 august?

1 76356 original jpg jpeg

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale acestei luni stă pe cale să înceapă. Este vorba despre Eclipsa de Soare, de pe 21 august, care se va petrece în conjuncţie cu a doua Lună Nouă în Leu. Află cum te afectează aceste fenomene şi cât de puternic se va resimţi impactul lor!

Începuturi de foc

În timp ce Luna Nouă în Leu din iulie te îndemna să fii mai gânditoare asupra relaţiilor cu cei din jur, să faci introspecţii şi să porneşti în căutarea eului interior, Luna Nouă din august vine cu o forţă extrem de puternică, nemaiîntâlnită, menită să te atragă de partea ei şi să te convingă să începi o viaţă nouă. Acum e momentul în care trebuie să iei cele mai importante decizii referitoare la familie şi la cei apropiaţi ţie.

Strigătul din interiorul tău

De această dată, vocea ta trebuie să fie mai puternică atunci când ai un lucru de spus, dorinţele tale mai mari atunci când ai idealuri şi vrei cu ardoare să ţi le îndeplineşti. Chiar dacă nu poţi să prevezi viitorul, e important să te gândeşti cât mai mult la el, să îţi faci planuri şi să vezi cum poţi să evoluezi. După data de 21 august, un strigăt lăuntric te va chema şi îţi va cere să lupţi cu toate forţele pentru ce este al tău. Luna Nouă în Leu îţi va cere să dai dovadă de loialitate şi integritate şi să demonstrezi că dorinţele tale se transformă în fapte.

Imboldul eclipsei

Fenomenul de pe 21 august te va face să ieşi din zona de confort şi să înfrunţi obstacolele. Însă nu orice fel de obstacole, ci fix pe acelea pe care ai încercat să le ocoleşti toată viaţa, acelea care nu au făcut altceva decât să te sperie şi să îţi scadă încrederea în tine. Ai nevoie de mult entuziasm şi energie pozitivă dacă vrei să demonstrezi contrariul. Lasă deoparte conflictele şi păstrează-ţi calmul în orice conjuncture te-ai afla.

Conexiune cu natura

În timpul celor două fenomene, s-ar putea să simţi nevoia, mai mult ca niciodată, să ieşi afară şi să te plimbi singură. Vei observa o predilecţie a ta pentru zonele în care se vede reflecţia lunii precum lacuri sau răuri. E bine să o priveşti, atât timp cât ştii că te ghidează şi ai o legătură puternică cu ea. În schimb, dacă eşti amatoarea Soarelui, ai face bine să nu îţi creezi o stare de panică pe durata eclipsei şi să îţi păstrezi calmul.

Sursă foto: www.raisingvibrationsastrology.comRecente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg