Cum te vindeci prin «efectul de piramidă»

1 47974 original jpg jpeg

Misterele piramidelor n-au fost integral descifrate, dar puterea pe care o au este cunoscută de milenii. Află care sunt efectele benefice ale acestei energii şi care sunt contraindicaţiile.

În limba greacă,cuvântul „piramidă” înseamnă „focul din mijloc”. Cuvântul descrie perfect energia piramidei,mai ales pe cea din centrul piramidei.

Este,de asemenea,şi dovada că anticii care au construit piramidele stăpâneau legile fizicii. În epoca modernă,cercetătorii din multe domenii ale ştiinţei au încercat să explice şi să folosească „efectul de piramidă” în scopuri medicale,pornind de la observaţia că plantele introduse într-o piramidă (evident,redusă la scară,dar obligatoriu respectând proporţiile piramidei lui Keops) cresc mai bine.

Ulterior s-a observat şi că bolile oamenilor şi ale animalelor se ameliorează după o expunere temporară în piramidă.

Apa de piramidă

Apa ţinută în piramidă are efecte antibacteriene demonstrate ştiinţific. Nu mai conţine bacterii,virusuri şi nici paraziţi. Acest lucru este posibil deoarece prin efectul de piramidă se face un transfer de bioenergie.

Se recomandă folosirea apei plate de izvor. Apa trebuie băută în ziua următoare,altfel îşi pierde proprietăţile.

Cura este indicat să dureze trei luni,cu o pauză de două săptămâni. Apoi se reia. Şi plantelor le prieşte cura cu apă de piramidă:cresc mult mai repede şi mai viguroase.Efectele miraculoase ale piramidei

Fructele păstrate în piramidă au o savoare deosebită,alimentele se menţin proaspete,carnea se deshidratează (fără să se strice),plantele încolţesc mai repede.

Energiile interioare sunt atât de puternice,încât refac structura obiectelor metalice,de exemplu o lamă de ras tocită se „ascute” şi poate fi folosită din nou.

Dacă dormi sub piramidă sau aşezi în fiecare colţ al patului câte o piramidă,vei reduce stresul,somnul este liniştit,odihnitor,iar visele,mai multe şi mai clare.

Condiţia esenţială este aceea de a respecta proporţia „numărului de aur” (0,6180),adică raportul dintre latura pătratului de la bază şi înălţimea piramidei.

Dacă baza piramidei este un pătrat cu latura de 20 cm,înălţimea piramidei va fi 20x1,6180 cm,iar unghiul este de 62,606 grade. Pentru laturile triunghiurilor,se înmulţeşte înălţimea piramidei cu 1,4945. Încearcă să foloseşti soluţii de lipit naturale.

Ca materiale,sunt recomandate aluminiul,arama,sticla,lemnul sau cartonul,pentru că sunt insensibile la variaţiile câmpului magnetic.

Obiectele se aşază în centrul piramidei,pe un postament la o înălţime de 2/3 de vârf,şi se lasă 12-24 de ore. Apa este bine să fie pusă în vase de porţelan,sticlă sau de lut.

Piramida trebuie să aibă una dintre laturi orientată spre nordul magnetic al Pământului,iar obiectul plasat sub ea trebuie să nu depăşească 10% din volumul piramidei.

Atenţie la contraindicaţii!

Persoanele care au consumat alcool,barbiturice sau psihotropice trebuie să aştepte să elimine din organism aceste substanţe,înainte de a se aşeza în piramidă.

Bijuteriile vindecătoare

Oricât ar părea de ciudat,ţinute în piramidă,pietrele de cristaloterapie emit vibraţii pe care noi nu le simţim,dar care sunt sesizate la nivelul celulelor şi al ţesuturilor vii.

Aşa că poţi folosi bijuteriile ca „medicament”:pietrele semipreţioase roşii sau negre „tratate” astfel şi purtate apoi la gât te ajută în lupta împotriva cancerului genital,iar cele galbene şi cele albastre întăresc sistemul imunitar.