Cum treci peste complexe în vara asta

1 47596 original jpg jpeg

Nu este deloc uşor când eşti în vacanţă să mergi la plajă şi să ai o mulţime de complexe. În plin sezon al fustelor scurte, al decolteurilor şi al costumelor de baie, îţi este ruşine să-ţi afişezi silueta în plin soare. Ţi se pare că toate lumea îţi vede burtica, şoldurile rotunjite sau celulita de pe coapse. Iată ce trebuie să faci ca să treci cu bine peste toate complexele pe care le ai!

Nu te mai compara cu fetele din reviste

Îţi imaginezi de multe ori că fotomodelele pe care le vezi pe coperta unei reviste arată perfect,nu au nici un coş,nu mai vorbim de riduri şi de celulită. Şi oricât te-ai strădui,niciodată nu ajungi să arăţi aşa:perfectă. Îţi spun un secret:toate fetele pe care le vezi pe coperte au imperfecţiuni,au celulită şi riduri,numai că ele sunt retuşate. Aşa că lasă deoparte dietele draconice şi tot felul de creme şi acceptă-te aşa cum eşti. Eşti unică şi frumoasă în felul tău. Chiar dacă nu ai o talie de manechin,poţi fi foarte sexy dacă ai încredere în tine şi zâmbeşti.

Bărbaţii iubesc femeile cu forme

După ultimul studiu privind preferinţele bărbaţilor,se pare că 55 % dintre aceştia iubesc femeile cu forme adevărate. Dacă şi tu faci parte dintre femeile cu forme,nu te mai strădui să scapi de ele. Eşti o femeie adevărată,cu forme. Şi dacă tot le ai,pune-le în valoare. Cumpără-ţi haine care-ţi subliniază linia fină a coapselor sau decoletul îndrăzneţ. Nu vei avea decât de câştigat.

Treci peste micile tale defecte

Te uiţi în oglindă şi ţi se pare că urechile tale sau nasul sunt cam mari,iar buzele sunt prea subţiri? Sau picioarele nu sunt suficient de drepte? Ar trebuie ca în fiecare dimineaţă să-ţi spui următorul lucru:am un corp armonios,asta este important. Nimeni nu se uită cu atenţie cât de mari sunt urechile tale sau cât de lung îţi e nasul. Şi ori de câte ori un bărbat te priveşte îndelung,nu-ţi mai imagina că îţi critică nasul sau alt defect imaginar al tău. De fapt el te priveşte cu admiraţie. Bărbaţii nici nu bagă de seamă nimicurile astea.

Bronzată cu orice preţ?

Dacă nu eşti bronzată de la începutul verii,nu ai chef să te îmbraci cu nicio rochie vaporoasă. Te complexează pielea albă. Pentru tine,bronzul este proba supremă a frumuseţii pe timp de vară. Şi pentru asta eşti capabilă să stai pe plajă de dimineaţă până seara ca să-ţi faci pielea de ciocolată. Dar oare aşa este? Nu prea,căci în primul rând îţi pui în pericol sănătatea. În al doilea rând,anul acesta se poartă pielea albă,aşa că nu ai niciun motiv să nu te îmbraci cu cele mai frumoase rochii decoltate. Şi dacă chiar vrei să fii bronzată,trişează un pic:aplică pe piele cremă autobronzată şi foloseşte un fond de ten special. Vei arăta aşa cum îţi doreşti.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg