De ce este bine să dormi în pijama din mătase. Pielea ta îţi va fi recunoscătoare

1 pijamale de matase jpg jpeg

Fie că alegi pijamale cu imprimeuri simple sau sofisticate, materialele din care sunt realizate, întotdeauna vor face diferenţa. Iată câteva motive să alegi vara aceasta pijamalele din mătase!

Purtate pentru prima oară în anul 1890, pijamalele de mătase şi catifelate la atingere sunt extrem de elegante, confortabile şi destul de utile. Fie că optezi pentru pijamale dintr-o singură piesă sau din două, pijamaua din mătase nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

Adio, iritaţii!

Unele materiale pot provoca iritaţii, mai ales dacă sunt sintetice şi aspre. Dacă materialele sintetice îţi provoacă aceste reacţii, ar trebui să porţi pijamale din mătase! Fibrele din care este făcut acest material, nu vor irita corpul, iar pielea ta va fi aerisită, mai ales dacă pijamalele vor fi fabricate din mătase de bună calitate. În cazul în care suferi de iritaţii ale pielii, de alergii sau de acnee, indicat este să alegi acest tip de pijama, indiferent de sezon.

Împiedică supraîncălzirea corpului

Dacă te afli la menopauză, cel mai probabil eşti deranjată frecvent de bufeuri - acea căldură, care apare brusc în tot corpul. Bufeurile sunt produse de schimbările hormonale şi, din păcate, sunt inevitabile odată cu trecerea timpului. Dacă te afli în această situaţie şi îţi doreşti să te odihneşti mai bine, alege acest tip de pijamale! Mătasea este un material, care îi permite aerului să circule prin ţesătură, iar tu te vei simţi mai confortabil, chiar şi atunci când vei simţi aceste bufeuri.

De ce să le porţi vara?

Vara a sosit, iar temperaturile au început să fie din ce în ce mai ridicate. Dacă nu te poţi odihni din cauza căldurii şi nu ştii ce haine de noapte să porţi, optează pentru pijamalele din mătase! Această ţesătură permite aerului să se deplaseze liber în interiorul şi în exteriorul materialului, iar din acest motiv te vei simţi confortabil pe parcursul nopţilor călduroase. Totodată, pe lângă faptul că este confortabil şi răcoros, acest material absoarbe transpiraţia de pe corpul tău, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să îţi faci griji din acest punct de vedere.

Pentru o piele mai frumoasă

Acest material conţine fibre moi, care nu usucă pielea, la fel cum se întâmplă în cazul altor pijamale sintetice sau în cazul halatelor de dormit. Acest lucru înseamnă că poţi scăpa de pielea aspră, iar aceasta va căpăta un aspect mai sănătos.

Te vei odihni mai bine

Dacă suferi de tulburări de somn, o modalitate prin care poţi trata aceste neplăceri este să înlocuieşti pijamaua şi aşternuturile în care dormi cu cele din material de mătase. Pe lângă faptul că are un aspect elegant, acest tip de material este confortabil şi oferă o mai bună odihnă pe parcursul nopţii.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg