Descoperă puterea cristalelor!

1 66789 original jpg jpeg

Mici şi colorate, pietrele semipreţioase purtate sub forma unor cercei, pandantive sau brăţări au forţa să-ţi redea echilibrul emoţional, fizic şi spiritual. Încearcă şi vei vedea!

Turmalinul redă armonia în cuplu

Te binedispune şi-ţi alungă toate temerile şi grijile,întărindu-ţi totodată sistemul nervos. Această piatră îmbunătăţeşte sănătatea întregului organism,aducând optimism,forţă şi vitalitate. Se crede că purtătorul ei are mai mult noroc şi succes în profesie. Purtată în momentele de cumpănă ale relaţiei de cuplu,va readuce buna înţelegere pierdută.

Lapis lazuli,piatra amiciţiei

A fost mereu o piatră în topul preferinţelor datorită culorii ei albastre,care induce o stare de serenitate. Este considerată piatra adevărului şi a prieteniei,pentru că albastrul ei intens creează predispoziţie pentru deschidere sufletească şi încredere în cei apropiaţi.

Ametistul te apără de vrăjitorii

Data viitoare când mai traversezi o perioadă de stres sau te chinuie durerile de cap,pune la încercare ametistul,purtându-l sau frecându-ţi fruntea cu piatra de ametist. De asemenea,dacă ai teamă de vrăjitorii,poartă o bijuterie cu ametist. Te va ajuta şi să te concentrezi mai uşor,să fii creativă.

Ştiai că...

... în vechime,ametistul era considerat leac în caz de intoxicaţii? Egiptenii îl foloseau pentru a se proteja de temeri sau de sentimentele de vinovăţie.

Acvamarinul te face mai creativă

Este cea mai bună piatră pe care o poţi purta atunci când ai nevoie de curaj,de o memorie bună,când vrei să comunici mai bine sau să fii mai creativă. Energia pe care ţi-o dă te ajută să-ţi limpezeşti gândurile şi să te linişteşti,apărându-te totodată de boli respiratorii. În trecut,era văzută ca o piatră protectoare a navigatorilor.

Info

Culoarea acvamarinului variază de la albastru deschis la albastru-verzui.

Cuarţul roz îţi aduce optimism

Mai este numit şi piatra inimilor,pentru că aduce o stare de bine şi induce sentimente de dragoste şi de prietenie. Când ai necazuri de înfruntat,poartă-l cu tine şi vei trece peste toate cu optimism. Cuarţul roz este piatra echilibrului sufletesc. Depresia,furia – toate se risipesc atunci când ai această piatră.

Turcoazul atrage norocul

Una dintre cele mai vechi pietre purtată ca talisman,turcoazul stârneşte pofta de viaţă,aducând linişte sufletească,alinând durerile şi protejând de rău pe acela ce o poartă. Dăruită unei prietene dragi,această piatră o va apăra de energiile negative şi-i va aduce noroc.

Jadul,dovadă de fidelitate

De secole este cunoscut ca o piatră a îndrăgostiţilor,a norocului şi a prosperităţii care ajută pe acela care o poartă să-şi materializeze visele şi să-şi păstreze calmul în faţa încercărilor vieţii. Oferită persoanei iubite,este un simbol de preţuire şi devotament.

Piatra lunii înteţeşte dragostea

Este o piatră parţial transparentă cu licăriri albe sau bleu,considerată piatră sacră în India. Ea încurajează sentimentele de dragoste şi de compasiune,te calmează şi-ţi aduce noroc. Mai mult decât atât,piatra lunii întăreşte sistemul reproductiv feminin,îmbunătăţind fertilitatea. 

Granatul te susţine la serviciu

Dacă îţi lipseşte încrederea în tine şi nu reuşeşti să fii convingătoare,granatul este piatra care te va susţine în atingerea ţintelor profesionale,stimulându-ţi creativitatea,ambiţia şi imaginaţia. Despre granat se mai spune că dacă este aşezat sub o pernă poate alunga depresia şi neliniştea legată de provocările viitoare.

Agatul risipeşte gândurile negre

Cu verdele său pal reuşeşte să-ţi dea relaxarea necesară atunci când insomnia nu-ţi dă pace şi când simţi că te stăpânesc stresul,anxietatea sau singurătarea. Agatul,piatra celor născuţi în luna aprilie,absoarbe energiile negative şi atrage norocul.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg