Exploziile solare aduc sfârşitul lumii?

1 58765 original jpg jpeg

Sfârşitul lumii în care trăim pare să fie tot mai aproape, cel puţin aşa spun o serie de specialişti din întreaga lume. Care ar fi cauza dezastrului? Exploziile solare tot mai puternice din anul 2013!

Calendarul mayaşilor,nesfârşitele discuţii despre catastrofele naturale care urmează să acompanieze viitorul şi temerile legate de exploziile solare tot mai dese par să umple tot mai mult paginile ziarelor şi programele de la televizor. Să fie acestea adevărate? Un răspuns sigur nu ţi-l putem garanta! Însă îţi putem prezenta cele mai în vogă opinii legate de fenomenul exploziilor solare care ar urma să ne aducă sfârşitul în viitorul apropiat.

Cum se produc exploziile

Explozia solară se produce când energia magnetică a crescut în atmosfera solară,fiind astfel nevoie să se elibereze într-un fel. Frecvenţa cu care energia se revarsă la kilometri distanţă de Soare variază de la o explozie pe zi,la mai puţin de una într-o săptămână în perioadele „tăcute" ale măreţului astru ceresc. Fenomenele au puterea a 100 de bombe cu hidrogen şi pot fi văzute cu ochiul liber. În plus, exploziile solare sunt la fel de puternice ca uraganele.

Blocarea comunicaţiilor, primul efect dezastruos

Din cauza activităţii tot mai intense din sistemul solar, aurorele boreale devin tot mai vizibile în zona Cercului Polar. Acest fenomen este foarte frumos şi pare singura urmare fericită a exploziilor care au început deja să ne „viziteze” tot mai des. Pe de altă parte, razele X şi ultra-violetele emise de exploziile solare pot cauza furtuni de radiaţii care să afecteze ionosfera Pământului, iar acest lucru s-ar traduce prin blocaje în ceea ce priveşte comunicaţiile peste tot în lume.

Scenariu sobru

Un scenariu posibil al exploziilor solare? Alimentele se vor strica mult mai repede, trenurile nu vor mai circula, traficul va fi blocat, telefoanele mobile şi internetul nu vor mai funcţiona, pieţele financiare vor intra în colaps, avioanele şi navele din spaţiul aerian ar fi distruse fără sistemul de telecomunicaţii. Nu în ultimul rând, acestea îşi vor pune amprenta şi asupra stării noastre de sănătate. În special persoanele meteosensibile vor avea migrene şi stări depresive.Un alt punct de vedere

În declaraţia emisă de specialiştii de la NASA se anunţă că în 2013 vom fi martorii unui adevărat tsunami solar. Pe de altă parte, se pare că evenimentul n-ar trebui să ne sperie deoarece Soarele nu are suficientă energie să trimită „o undă de foc" de la distanţa de peste 100 de milioane de kilometri,pentru a distruge Pământul. Să fie oare vorba de păstrarea liniştii publice sau chiar n-avem motive de îngrijorare? Răspunsul îl vom afla în anul 2014Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg