FOTO Destinul tras la indigo al gemenelor Brittany şi Briana, căsătorite cu gemenii Jeremy şi Josh

11 61530078 2303872549929925 6987386445512539600 n jpg jpeg

Briana Deane a fost şocată să afle că sora ei identică s-a îndrăgostit de un bărbat, la rândul său, un geamăn identic. Povestea a luat o întorsătură uimitoare, când Briana l-a întâlnit pe fratele identic al iubitului surorii sale. În acel moment, tânăra a simţit că lumea i se întoarce cu susul în jos ori că, abia atunci, viaţa ei avea un sens. Părea totul ironic şi, totuşi, atât de adevărat.

Este cunoscut faptul că nimeni nu se înţelege atât de bine cum o fac fraţii gemeni, în special gemenii identici. Aceştia se aseamănă, datorită suitei de gene comune. Gemenii identici trăiesc adesea aceleaşi experienţe de viaţă, au aceleaşi amintiri şi prieteni, iar asta, deoarece au cam aceleaşi dorinţe şi nevoi.

Briana şi Brittany au ştiut întotdeauna că au o legătură specială, dovadă că au rămas una lângă alta mult după adolescenţă. Cele două adoră să se îmbrace la fel şi chiar să poarte aceeaşi coafură. Mai mult decât atât, amândouă au studiat dreptul.

Festivalul gemenilor

Deşi Briana şi Brittany au încercat să găsească iubiţi, care să fie gemeni, nu au zis nu partenerilor care nu făceau parte din familii gemelare. Însă, ori de câte ori intrau în relaţii din iubire, tot simţeau că le lipseşte ceva. Şi asta pentru că fraţii care nu aveau geamăn nu înţelegeau legătura dintre ele.

În anul 2017, în luna august, gemenele au participat la Festivalul Gemenilor din Twinsburg, Ohio, şi s-au întâlnit cu Jeremy şi Josh Salyers. Briana a declarat despre această întâlnire că a fost pur şi simplu magică.

Brittany a fost prima care i-a văzut pe Jeremy şi Josh în mulţime. Nu i-a venit să-şi creadă ochilor când i-a văzut trecând pe lângă ele. Cu aşa sentiment puternic, au decis să îi cunoască pe băieţi.

Au acţionat rapid

Perechile de gemeni au început să discute şi nu a durat foarte mult până când toţi s-au conectat prin intermediul reţelelor de socializare. Băieţii au făcut primul pas în online şi au trimis mesaj că aşteaptă cu nerăbdare să le vadă la festivalul de anul viitor. Brittany şi Briana nu au fost mulţumite de mesajul tinerilor Jeremy şi Josh şi au răspuns, pur şi simplu, că „de ce să aşteptăm?”. Nu după mult timp, băieţii au decis să facă o călătorie în Virginia, pentru a revedea surorile întâlnite la festival.

Călătoria fraţilor gemeni în Virginia a fost un succes şi toată lumea era plină de speranţă cu privire la viitorul lor, aşa că au încercat să se reunească cel mai curând posibil. Părea ca un basm atât pentru surori, cât şi pentru fraţi.

Cerere în căsătorie şi nuntă, la indigo

În februarie, Brittany, Briana, Josh şi Jeremy au făcut o excursie la Twin Lakes, în Virginia şi, în timp ce surorile au crezut că participă la o reclamă, fraţii au căzut amândoi în genunchi şi le-au cerut în căsătorie. Împreună au decis să se căsătorească după şase luni de la logodnă. Nunta a fost dublă, cu două torturi, iar miresele au avut rochie identică.

Trăiesc în aceeaşi casă şi aşteaptă bebeluşi

După nuntă, cei patru au hotărât să locuiască împreună după nuntă. În aceeaşi casă, ei au rămas aproape unii de ceilalţi. Fraţii îţi doreau gemeni, chiar dacă înţelegeau că asta însemna ca în casă să fie patru copii deodată. Mai mult decât atât, surorile îşi doreau să nască în aceeaşi zi.

Visurile pare că încep să li se împlinească, pentru că, la 13 august 2020, gemenii au anunţat că sarcinile celor două surori sunt în evoluţie. Pe 21 ianuarie 2021, Brittany a născut un băieţel perfect sănătos, care îl aşteaptă la joacă pe bebeluşul Brianei, aceasta fiind în trimestrul trei de sarcină.

@wanderoam.com  



Recente

Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg