Găseşti monede pe stradă? Află ce semnifică!

1 77302 original jpg jpeg

Dacă în drumul tău de zi cu zi, ţi se întâmplă să găseşti monede pe stradă, de mai multe ori, înseamnă că un înger păzitor ar putea fi lângă tine exact când ai nevoie. Îngerii sunt fiinţe de lumină, care vin în ajutorul tău şi te îndrumă, aşa că e bine să nu neglijezi semnele lor.

Îngerii nu vor să te sperie, motiv pentru care prezenţa lor va fi discretă şi paşnică. Dacă, însă, eşti atentă la semnele din jurul tău, îţi vei da seama că cineva te veghează în momentele în care ai putea să fii în pericol.

Monedele, primul indiciu

Găsirea monedelor este un semn des întâlnit al ghidării şi al susţinerii din lumea spiritelor. Dacă în drumul tău găseşti un bănuţ sau cineva îţi oferă o monedă, fii foarte atentă. Data inscripţionată pe bănuţ are vreo semnificaţie pentru tine? Le-ai cerut îngerilor tăi ajutor financiar? La ce te gândeai exact înainte de a găsi bănuţul? Acesta ar putea fi un semn de la îngerii tăi sau de la o persoană iubită. Atunci când găseşti un bănuţ care pare să fie deliberat lăsat în calea ta este un simbol al faptului că eşti iubită, susţinută şi sprijinită.

Muzica divină

În cazuri rare, poţi auzi un cor care cântă dumnezeieşte. Muzica îngerilor este imposibil de ignorat şi confundat şi este un alt mijloc prin care ţi se comunică faptul că nu eşti singur.

Ghidul angelic

Îngerii te pot ghida în mai multe feluri. Ei pot ajunge la tine cu ajutorul mesajelor, a animalelor şi a obiectelor faţă de care te ataşezi. Poţi avea momente de inspiraţie, poţi afla ceea ce îngerii tăi vor să îţi transmită în timpul meditaţiilor sau să experimentezi prezenţa îngerilor cu ajutorul simţurilor psihice.

Cum reacţionezi?

Când observi un semn care ar putea fi de la îngerii tăi respiră adânc, fii conştientă de momentul prezent şi mulţumeşte-le îngerilor pentru ghidarea lor plină de iubire. Pe măsură ce devii tot mai conştientă de prezenţa acestor semne şi îţi dai seama de ce se întâmplă, vei fi din ce în ce mai sincronizată cu ingerii tăi şi cu îndrumarea pe care aceştia ţi-o oferă.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg