Greşeli de feng-shui care îţi alungă norocul din casă

1 75794 original jpg jpeg

Descoperirea tainelor feng shui poate fi atât de captivantă la început, încât există riscul să ajungi să foloseşti această tehnică greşit. Înainte de aplica principiile feng shui, iată care sunt greşelile pe care e bine să le eviţi!

1. Nu intri în casă pe uşa din faţă

Uşa de la intrarea casei reprezintă cariera şi calea ta în viaţă. În momentul în care intri în casă prin garaj sau pe uşa din spate, îţi pierzi din scopul vieţii. Oportunităţile de angajare întârzie să apară şi ambiţia să dispară. Fă-ţi un obicei din a intra doar pe uşa principală, cel puţin o dată pe zi.

2. Păstrezi echipamentul de sport în dormitor

Dormitorul trebuie să te îmbie la relaxare şi la odihnă, ci nu la muncă. Dacă îl vei transforma în sală de sport sau birou, există riscul ca relaţia ta să întâmpine probleme şi să te cerţi uşor din orice cu partenerul. Fă loc în dormitor şi găseşte un alt spaţiu de depozitare pentru bicicletă şi celelalte obiecte de fitness.

3. Laşi dezordinea să se acumuleze

Ziare şi reviste împrăştiate peste tot, haine murdare amestecate cu cele curate, scaune devenite dulapuri de depozitare a hainelor, toate acestea îţi vor strica atât bunadispoziţie. Dacă scenariul nu îţi este străin, planifică o curăţenie generală cât mai curând şi menţione-o, făcând ordine cel puţin o dată pe săptămână.

4. Ţii capacul de la toaletă ridicat

Femeile se plâng de acest fenomen de ani întregi şi nu degeaba. Toaletele îţi pot lua din energie şi îţi pot periclita starea de sănătate, potrivit principiilor feng shui. Fă-ţi un obicei din a lăsa capacul jos cât timp toaleta nu este folosită.

5. Nu speli ferestrele

Dacă geamurile ferestrelor tale sunt murdare, trebuie să ştii că acest lucru îţi poate strica reputaţia, iar şansele de a avansa în carieră şi de a cunoaşte succesul sunt aproape nule. De ce? În momentul în care ferestrele strălucesc de curăţenie, toată energia negativă acumulată dispare. Oamenii vor recunoaşte şi vor aprecia talentul tău, în timp ce atunci când sunt murdare, oportunităţile vor trece pe lângă tine.

:Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg