Iarnă adevărată. În cel mai friguros oraș din lume, poți muri când aștepți autobuzul în stație!

Creșterea a 22 de copii este o provocare pentru oricine. Cu atât mai mult cu cât familia extrem de numeroasă locuiește în Siberia, unde se ating -65 de grade Celsius.

image

Aleksandr și Oksana Pavlov l-au primit pe YouTuber-ul Kiun B. în casa lor din Yakutsk, Sakha, pentru a-i vorbi despre cum arată o zi din viața lor, a unor părinți care au nu mai puțin de 22 de copii. Un alt lucru inedit e că această familie locuiește în cel mai friguros oraș din întreaga lume!

Cei doi părinți au 22 de copii, dintre care 18 au fost adoptați și au vârste cuprinse între 6 ani și 37 de ani. Opt dintre cei 22 de copii ai cuplului din Siberia s-au mutat de acasă și au propriile familii, însă Aleksandr și Oksana mai au în grijă 14 minori.

„În timpul sărbătorilor, ne place să stăm împreună și să ne simțim bine făcând activități amuzante, cum ar fi gătitul și jucatul unor jocuri”, a povestit mămica Pavlov. „Suntem binecuvântați să avem asemenea familie mare și iubitoare!”, a adăugat aceasta.

Dar cum se descurcă cu frigul crunt din Siberia? La începutul lunii februarie, este o iarnă degerătoare acolo, cu temperaturi care ajung și la -65 de grade Celsius.

La începutul zilei, capul familiei iese afară ca să ia bucăți de gheață pentru a le topi și-a aproviziona familia cu apă curată, potabilă. Aleksandr și Oksana au ales locul în care au casa ținând cont de siguranța copiilor lor, pentru ca cei mici să nu se afle la o distanță prea mare de școală, de pildă.

Situația se poate înrăutăți rapid în Siberia, la temperaturi atât de joase. Până și un simplu gest ca statul și așteptatul autobuzului în stație poate fi fatal. Ca să nu le degere degetele, copiii fug repede în casă atunci când nu văd niciun autobuz apropriindu-se de stația de lângă casa lor.

image

La finalul zilei, Aleksandr face grătar, iar Oksana prepară niște pește și plăcinte tradiționale umplute cu orez și carne. Legumele sunt foarte scumpe la ei și rare, deoarece condițiile de creștere nu sunt îndeplinite în Yakutsk. Fructele sunt la fel de rare și singurul dulce pe care îl au la dispoziție sunt fructele de pădure înghețate.  

Aleksandr e de părere că frigul îi face pe ei rezistenți și muncitori. El e de părere că cel mai important lucru e să te menții activ la astfel de temperaturi, pentru că asta „te ajută să fii sănătos și puternic pentru a supraviețui iernilor din Siberia”, a dezvăluit acesta.

foto - ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg