"În fiecare vineri, iau Click! pentru femei"

1 46290 original jpg jpeg

Click! pentru femei a ajuns în numai opt luni de la apariţie cea mai vândută revistă pentru femei din România. Iată ce spun cititoarele!

Nicio revistă nu a reuşit să adune atâţia cititori,cum a făcut Click! pentru femei în aşa puţin timp.

Acest succes remarcabil îl dedicăm în întregime cititoarelor noastre,care nu uită să treacă în fiecare vineri pe la chioşcurile de presă pentru a-şi cumpăra revista preferată. Printre ele te numeri şi tu şi îţi mulţumim că ne citeşti,ne scrii,pui în aplicare ideile şi sfaturile noastre şi ni le împărtăşeşti pe ale tale.Şi pentru că vrem să aflăm cine sunteţi,cum arătaţi,ce vă preocupă,am plecat prin oraş pentru a vă cunoaşte. Am ales câteva dintre cititoarele pe care le-am întâlnit,pentru a ne povesti de ce cumpără şi citesc revista Click! pentru femei.

Iulia Pantazi,42 ani

E o revista foarte bine structurată,găsesc aici toate subiectele care mă interesează,şi subiectele sunt scrise pe înţelesul tuturor. Sunt binevenite sfaturile specialiştilor,mai ales cele pe teme juridice. Vineri abia aştept să citesc sfaturile de frumuseţe,rubrica de medicină naturistă,ideile de decorat casa. Iar reţetele stau la loc de cinste în bucătărie.

Dana Coman,39 ani

Când a apărut revista Click! pentru femei m-am gândit că e doar încă o revistă,pe lângă toate celelalte. Am cumpărat-o să văd ce conţine,şi m-a surprins plăcut conţinutul variat,pentru multe categorii de vârstă şi de pregătire. Paginile de sănătate sunt interesante,iar sfaturile din pagina de cuplu sunt de bun simţ şi folositoare. În scurt timp am devenit cititoare fidelă a revistei şi o caut la chioşcuri în fiecare vineri.

Rodica Mateescu,56 ani

Nu ratez niciun număr al revistei,o citesc cu plăcere pentru că are o mulţime de lucruri interesante. Cel mai mult îmi plac paginile de noutăţi şi rubrica „Oameni şi destine”,de unde aflu cu bucurie că mai există oameni deosebiţi,ziarele fiind pline de cazuri cu români hoţi,criminali,violatori... Şi paginile de frumuseţe şi formă sunt interesante. Cred că urmând sfaturile poţi să arăţi foarte bine fără să dai bani la saloane de cosmetică.

Rica Nazare,52 ani

Îmi place revista Click! pentru femei pentru că are de toare:sănătate,cuplu,familie,dar mai ales,reţete după care ies mâncăruri tare gustoase. Spun asta pentru că pe multe dintre ele le-am încercat. Îmi mai place să citesc despre vedete pentru că văd că şi ele sunt oameni obişnuiţi,asemeni nouă,cu probleme,necazuri,bucurii.

Rodica Câmpean,51 ani

Am descoperit revista acum vreo 4 luni şi de atunci am devenit cititoare fidelă. Să ştiţi că am învăţat multe citind articolele din ea. Sunt sfaturi pentru îngrijire,idei de cumpărături,afli tot felul de lucruri despre diverse boli. Sfaturile pentru posesorii de animale sunt foarte bune şi am văzut că aţi scris despre toate animalele de companie,nu numai despre câini şi pisici. E o revistă „vie”. Îmi place şi am s-o cumpăr în continuare!



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg