Înaltă sau scundă? Ce poate spune înălţimea pe care o ai despre personalitatea ta

1 scund sau inalt jpg jpeg

Ştiai că înălţimea poate spune multe despre personalitatea femeilor, despre cariera lor şi despre cum se dezvoltă personal? Scundă sau înaltă, ambele trăsături fac diferenţă între tipurile de personalitate.

Potrivit cercetărilor efectuate în cadrul Universităţii St. Andrews, din Stirling, cu cât eşti mai înaltă, cu atât aspiraţiile tale în viaţă sunt mai mari. Femeile înalte tind să fie mai ambiţioase şi mai predispuse să se concentreze pe construirea unei cariere, decât pe întemeierea unei familii. După ce au analizat rezultatele aplicate pe mai multe femei din Australia, Canada, Marea Britanie şi SUA, psihologii au concluzionat că femeile cu înălţimea, peste medie, sunt percepute ca fiind mai asertive, mai orientate către succesul profesional şi mai dominante în relaţii.

La polul opus se află femeile scunde. Ce au descoperit cercetătorii despre ele?

Psihologii din Marea Britanie au descoperit că femeile scunde tind să aibă relaţii pe termen lung şi, prin urmare, mai mulţi copii. De exemplu, femeile britanice cu înălţimea cuprinsă între 1,51 m şi 1,58 m, au mai multe şanse să întemeieze familii fericite şi să se căsătorească, până în vârsta de 42 de ani. De asemenea, femeile scunde au tendinţa de a dezvolta mai multe trăsături materne.

Când vine vorba de găsirea unui suflet pereche, studiile arată că femeilor înalte le este mai greu să îşi găsească partenerul potrivit, iar în ceea ce priveşte construirea încrederii, cele scunde sunt mai greu de convins şi au mai multe probleme cu încrederea în sine, în comparaţie cu femeile înalte.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg