Încărcătura energetică a anului ce vine

1 79053 original jpg jpeg

Ne apropiem cu paşi repezi de intrarea în noul an, care vine cu o încărcătură energetică specială, ne spun numerologii. Se pare că 2018 este anul în care fiecare dintre noi trebuie să ne exprimăm cele mai mari dorinţe.

Strămoşii credeau că fiecare cifră are o putere magică. 2018 stă sub semnul cifrei universale 11, ceea ce semnifică apariţia de noi oportunităţi pentru a ne descoperi ţelul în viaţă şi a vedea lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi, transformarea visurilor în realitate şi obţinerea prestigiului în domeniul de activitate.

Cifra 1 este considerată a fi una magică, fiindcă de la ea pornesc toate celelalte cifre şi fiecare număr poate fi divizat la 1. Numărul 11, văzut ca dublul lui 1, deţine forţa primară a Universului, fiind deopotrivă individual, cât şi colectiv.

Ai auzit vreodată că e bine să-ţi pui o dorinţă la 11:11 fiindcă aceasta are mari şanse să se îndeplinească? Se pare că atunci când vezi aceste cifre te poţi conecta cu mai mare uşurinţă la propriul tău destin, Universul se deschide şi îţi ascultă visurile.

În 2018 cu toţii vom avea un acces mai mare la dimensiuni spirituale care ne oferă şansele de a ne transforma visurile, gândurile şi planurile în realitate.

În noul an puterea intenţiilor noastre este amplificată, primim sprijin din partea Universului pentru a le concretiza. Cuvintele au o putere mai mare în 2018, aşa că ai grijă cum le foloseşti. O vorbă spusă aievea poate deveni realitate când te aştepţi mai puţin.

Gândeşte-te la ce îţi doreşti cu dragoste, speranţă şi generozitate.

Noul an este anul stabilirii ţelurilor şi al transformării lor în realitate, aşa că foloseşte această energie cu înţelepciune.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg