Învaţă să ghiceşti în bobi

1 48981 original jpg jpeg

În vremurile de odinioară bătrânele dădeau în bobi pentru a afla ceurmează să se întâmple şi păstrau cu străşnicie tainele acesteipractici străvechi. Acum poţi afla şi tu cum se face.

După ce o vei încerca o dată,nu va mai fi deloc dificil să întrebibobii de fiecare dată când eşti nerăbdătoare să ştii dacă familia ta vatrece cu bine peste o încercare sau dacă vei avea mai mult succes peplan profesional.

Se spune că boabele de fasole sau de porumb sunt cele mai deschisesă-ţi şoptească tainele viitorului. Aşază-te într-un loc liniştit alcasei departe de gălăgia jocurilor copiilor sau de soţul nemulţumit decămaşa lui preferată care e tot necălcată.

Alege un pumn de boabe de fasole şi concentrează-te asupra uneiprobleme care te frământă. Încearcă să formulezi o întrebare în gând.Apoi,lasă boabele să cadă libere pe masă. Nu trebuie să le numeriînainte. Dintre boabele risipite,alege 4 grămăjoare. Pe fiecare dintreele le tragi deoparte şi le numeri. Dacă numărul obţinut este cu soţtreci pe o foaie de hârtie două puncte,iar dacă este fără soţ,treciun punct.

Punctele reieşite în urma celor patru alegeri le treci unele subaltele. Variantele obţinute conţin forme geometrice relaţionate cucele patru elemente ale creaţiei:foc-un triunghi cu baza în jos,pământ-un pătrat,apă-un triunghi cu baza în sus şi aer-douăpuncte unul sub altul. Să spunem că ai obţinut o variată triunghi cubaza în jos peste pătrat,adică foc peste pământ. Boabele se vor aşeza astfel:

.. .. .. .În acest caz se spune că vei avea parte de succese şi multă bucurie. Pentru celelalte variante ai răspunsurile de mai jos:.. ... .Focul deasupra focului arată falimentul în afaceri,după o perioadă care a abundat de profituri. În iubire,înseamnă multă pasiune arzătoare ca focul.

.

. .

. .

.

Focul peste apă indică nerealizarea dorinţei tale,de aceea este mai bine să te resemnezi. Nu fi tristă! O altă dorinţă se cere împlinită.

.

. .

.

.

Focul deasupra aerului îţi spune că un eşec te va propulsa într-o aventură plină de entuziasm,care se va stinge rapid.

. .

. .

. .

. .

Pământul deasupra pământului este un răspuns extraordinar. Vei avea parte de bogăţie,linişte,echilibru şi confort.

. .

. .

. .

.

Pământul peste apă îţi aduce vestea unei tristeţi,pierderi sau deziluzii.

. .

. .

.

.

Pământul peste aer înseamnă că vei găsi mai multă mulţumire în plan personal decât în cel profesional. Te vei bucura de prieteni şi vei avea parte şi de un câştig,dar unul mic.

. .

. .

.

. .

Pământul deasupra focului îţi indică un noroc uimitor şi o rezolvare nesperată a unei probleme. Trebuie să profiţi de acest noroc!

. .

.

. .

.

Apa deasupra apei nu e tocmai ce sperai,pentru că vei trece printr-o perioadă de singurătate. Balanţa înclină spre succesul în plan profesional.

. .

.

.

.

Apa peste aer anunţă întâlnirea cu un bărbat care te va dezamăgi şi te va implica în multe încurcături.

. .

.

.

. .

Apa deasupra focului este un răspuns pe care ai fi vrut să-l eviţi. Vei traversa o perioadă cu multe obstacole şi nemulţumiri în viaţa de cuplu. Totuşi,după depăşirea problemelor,lucrurile se vor linişti.

. .

.

. .

. .

Apa peste pământ este semnul mâniei cu tot ce înseamnă ea:supărări,agitaţie,nervozitate. Încearcă să nu faci din ţânţar armăsar!

.

.

.

.

Aerul deasupra aerului înseamnă că lucrurile nu sunt tocmai bine aşezate. Este nevoie să acţionezi pentru a-ţi decide soarta.

.

.

. .

. .

Aerul peste pământ îţi arată un câştig mare de bani. Primeşti veşti bune,ai o mulţime de oportunităţi şi te afli într-o dispoziţie foarte bună.

.

.

.

. .

Aerul deasupra focului indică o iubire împărtăşită,lipsită de vreun interes meschin. Te vei bucura de multă mulţumire sufletească.

.

.

. .

.

Aer peste apă înseamnă că vei întâmpina o despărţire sau o dezamăgire.

Indiferent de răspunsurile bobilor,nu uita:norocul este schimbător şi stă în puterea ta să îl schimbi!Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg