Lucruri pe care femeile le fac în secret, dar le este jenă să le recunoască

Oamenii, indiferent de gen, pot avea comportamente sau obiceiuri pe care preferă să le mențină în intimitatea lor, dar există unele lucruri care pot fi atribuite în mod universal femeilor. Ce fac ele și nu recunosc? Îți spunem chiar aici! 

image

Există unele comportamente pe care femeile preferă să le păstreze în secret, deoarece le este rușine să le recunoscă de teamă că vor fi judecate.

Urmărirea altor persoane pe rețelele de socializare este unul dintre ele, spune „StarsInsider‟. Înzestrate cu calități de detectivi, cele mai multe femei sunt curioase să afle cine sunt persoanele pe care tocmai le-au cunoscut, iar rețelele de socializare le ajută în acest sens. Știai că ele pot să petreacă ore în șir pe internet în timp ce analizează fotografiile și comentariile altor persoane? 

Sunt șanse mari ca femeile să nu recunoască că ajung să poarte un sutien mai mult decât ar trebui. Această piesă de lenjerie intimă se poate deteriora rapid, iar multe femei preferă să o poarte chiar dacă sutienul nu mai arată la fel ca în momentul în care l-au achiziționat. 

Nu le place să își spele părul 

Un alt lucru păstrat în secret de multe femei este faptul că nu le place să își spele părul. Acest lucru poate fi uneori benefic, deoarece spălarea excesivă a părului poate să-i îndepărteze uleiurile naturale, consumă mult timp și necesită multe produse - șampon, balsam, mască și diferite uleiuri. Totuși, când părul nu mai arată la fel de bine, șamponul uscat poate fi de mare ajutor. 

Știm că fiecare femeie este preocupată de aspectul său fizic și că își dorește să arate întotdeauna bine, dar în cadrul unui studiu, s-a constatat că multe doamne și domnișoare se confruntă cu dismorfie corporală, adică ele cred că au o greutate corporală mai mare decât este de fapt. În cadrul cercetării, un grup de femei aflate la o greutate sănătoasă a fost rugat să aleagă un cuvânt pentru a-și descrie trupul, iar marea majoritate a spus „grăsime‟. 

Mănâncă dulciuri pe ascuns 

Și mâncatul pe ascuns se află pe lista lucrurilor pe care le fac, dar nu recunosc, spune o cercetare făcută pe mai multe femei din America. Adesea, femeile se simt rușinate dacă mănâncă în prezența altor persoane dulciuri, motiv pentru care preferă să le consume când nu le vede nimeni. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg