Vedete care au renunţat să mai ţină dietă. Acum, arată şi se simt mai bine ca niciodată

1 shutterstock 1396064270 jpg jpeg

În general, celebrităţile reprezintă un model în materie de siluetă perfectă şi multe doamne şi domnişoare îşi doresc să afle ce mănâncă vedetele cu un corp parcă „tras ca prin inel‟. Surprinzător, unele vedete cu un trup perfect au renunţat să mai ţină diete de slăbit drastice, iar astăzi se simt mai bine ca niciodată!

Deşi celebritatea vine la pachet cu multe avantaje, să fii vedetă nu este întotdeauna uşor, în special când vine vorba de siluetă. Trebuie să arăţi întotdeauna perfect pentru apariţiile din reviste şi de la televizor sau la şedinţele foto ale proiectelor importante. Dacă unele vedete recunosc că fac mari sacrificii pentru trupul lor perfect, altele au renunţat să se mai streseze cu regimurile stricte şi sunt foarte mulţumite cu noul lor stil de viaţă şi cu starea lor fizică şi psihică. Care sunt aceste vedete?

Anne Hathaway

Actriţa Anne Hathaway a adoptat dieta vegană, în urmă cu aproape un deceniu. Asta până la un moment dat, când a mâncat din greşeală puţin peşte, după ce prietenii săi au convins-o să iasă la o cină, în oraş, în Islanda. O simplă bucată de somon a convins-o pe Hathaway ca ar fi cazul să mănânce din nou carne: „Creierul meu se simţea ca un computer care reporneşte‟, a spus ea. Anul trecut, actriţa a declarat pentru Harper’s Bazaar că simţea faptul că veganismul o împiedica mai mult: „Nu pot spune că m-am simţit mai bine sau mai sănătoasă, doar că nu mă simţeam atât de puternică‟, a spus ea.

Savannah Guthrie

Dietei ketogenice i-a crescut popularitatea după ce Savanah Guthrie a fost una dintre vedetele care au promovat-o. Totuşi, spre deosebire de celebrităţi precum Kourtney Kardashian, care spune că ar mai încerca-o, Guthrie şi-a dat seama că pe termen lung această dietă nu este pentru ea: „Mă simt lipsită de energie, în sensul că nu pot face sport atunci când respect acest regim. Cred că am nevoie de mai mulţi carbohidraţi, care mă determină să merg la aerobic şi să fac tot ceea ce pot face în sala de fitness‟, a spus ea într-un interviu pentru Dr. Oz.

Kristen Bell

După ce a fost o vegană convinsă, Kristen Bell a decis că trebuie să includă ouăle şi lactatele în dieta sa, pentru că este mai sănătos, atât pentru ea, cât şi pentru copilul său: „În timpul primei sarcini, am lucrat şi am simţit că am nevoie să consum mai multe calorii. Aşadar, am inclus în alimentaţia mea lactatele şi ouăle sănătoase, care provin dintr-un loc sigur şi acum mă simt minunat‟, a spus ea, potrivit Shape.com.

Demi Lovato

Cântăreaţa Demi Lovato a surprins pe toată lumea atunci când a vorbit deschis despre tulburările ei alimentare, despre bulimie şi despre ura pe care i-o purta corpului său, asta după ce a ţinut numeroase diete. Anul trecut, ea a recunoscut că a renuţat definitiv să mai ţină diete, pentru că este mai bine pentru corpul şi pentru psihicul ei: „Nu mă mai abţin de la mâncăruri, mănânc cu măsură. Nu voi minţi, am luat câteva kilograme de când am renunţat la dietă, dar am renunţat la stresul cronic pe care îl aveam atunci când mă gândeam că nu am voie să mănânc ceea ce vreau. Dacă eu pot să lupt şi pot să fac asta, poţi şi tu‟, şi-a încurajat Demi fanii pe Instagram.

Ellen DeGeneres

Ellen De Generes, cunoscută ca prezentatoare talk-show-ului „The Ellen DeGeneres Show”, a devenit în anul 2008 vegană şi şi-a schimbat drastic obiceiurile alimentare pentru a avea „un plus de energie‟: „Fără lactate, fără carne, fără nimic procesat, consum doar supă, legume, orez, fasole, leguminoase‟, spunea ea pe atunci, potrivit Insider. Însă, după 8 ani de regim drastic, vedeta de televiziune a renunţat la acest stil de viaţă, deoarece i-a fost foarte greu să găsească surse naturale de hrană, aşa cum şi-a dorit iniţial: „Îmi plăcea să fiu vegană. Dar am început să mănânc şi câte o bucată de peşte, ouă şi carne, chiar sunt fericită şi aşa‟, a completat ea.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg