Luna naşterii îţi prezice dragostea în 2018

1 79813 original jpg jpeg

Dacă încă nu ai fost atinsă de săgeata lui Cupidon, ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple numai dacă te-ai născut într-una din lunile favorabile. Află care sunt acestea şi cum îţi pot influenţa destinul amoros!

Ianuarie

În acest an, eşti gata să intri într-o relaţie care până acum nu a reuşit să treacă de stadiul de simplă prietenie. S-ar putea să îţi aducă mai mult noroc faţă de precedenta şi să ai alături un partener exact pe gustul tău. Un lucru este sigur: cel drag te va schimba radical!

Februarie

Vei trece printr-o revizie personală majoră în 2018 mai ales din punct de vedere afectiv. Se poate să nu te mai simţi legată atât de puternic de partener şi să îţi doreşti să faci o schimbare. De asemenea, se poate ca acesta să te dezamăgească atât de mult, încât să te desparţi fără regrete. Vei lua o decizie după 15 februarie.

Martie

Vrei să vezi tot ce e mai bun în fiecare persoană pe care o întâlneşti, dar ceilalţi nu fac acelaşi lucru în privinţa ta. A vedea lucrurile pozitive la partenerul de viaţă nu e nimic rău, dar trebuie să îţi dai seama dacă şi el te apreciază pentru ceea ce eşti. Anul 2018 îţi va da o lecţie, însă abia din luna iulie.

Aprilie

Dacă te-ai căsătorit recent, vei avea parte de o perioadă de acomodare alături de persoana iubită. Vei încerca să îţi cunoşti mai bine jumătatea, să îi faci pe plac şi să trăiţi în armonie. În schimb, dacă nu ai găsit încă pe cineva, e indicat să ieşi mai des şi să socializezi din plin! Pot fi întâlniri neaşteptate care să se încheie cu lucruri măreţe!

Mai

Ai aşteptat atât de mult să te îndrăgosteşti, însă acum ţi-a venit rândul! Puţini oameni îşi doresc o relaţie serioasă, plină de loialitate şi respect, aşa cum ţi-o imaginezi tu. În 2018, planetele se vor alinia favorabil în casa iubirii şi vei întâlni pe cineva drag, care să te poarte spre culmile dragostei. Lucrurile vor evolua numai dacă arăţi că îţi doreşti!

Iunie

Poate nu e cel mai romantic an din viaţa ta, însă nu ar trebui să îţi faci griji, deoarece soarele va răsări şi pe strada ta într-o zi, mai precis la sfârşitul acestui an. De regulă, nu eşti o persoană extrem de afectivă şi te ataşezi foarte greu de cineva străin, aşa că a te îndrăgosti e o misiune complicată.

Iulie

Pentru tine, dragostea pluteşte în aer! Dacă ai intrat în noul an singură, poţi să rămâi încrezătoare că Universul îţi va oferi tot ce are mai bun pe plan emoţional. Trebuie doar să îţi deschizi inima şi să îl aştepţi pe cel care te va cuceri. În schimb, dacă eşti deja într-o relaţie, vei avea ocazia să faci un pas important după 19 august, pe care cu siguranţă nu îl vei regreta.

August

Viaţa ta sentimentală intră în renovare, căci ai multe de schimbat la acest capitol. Dacă nu obţii atenţia pe care o meriţi de la partener, poate ar fi mai bine să încerci să îmbunătăţeşti comunicarea sau să depui mai mult efort în a susţine relaţia. Ai cam lăsat lucrurile să se degradeze, ceea ce nu e deloc indicat. E uşor să spui stop, dar e mai frumos să dai tot ce poţi pentru a salva adevărata dragoste.

Septembrie

Ai o încredere absolută în partener, însă nu se ştie cât e de bun acest lucru. Poate ar trebui să vezi dacă şi el are aceeaşi încredere în tine, mai ales când vine vorba de alte persoane care intervin în viaţa voastră de cuplu. Ai tendinţa să fii naivă, iar anul 2018 nu te ajută emoţional, ba dimpotrivă, îţi va amplifica starea de negativism.

Octombrie

De-a lungul ultimilor ani, ai tot avut o perioadă tumultoasă în iubire, cu despărţiri şi împăcări, care te-a cam pus pe gânduri în privinţa dragostei. Parcă nu mai vrei să îţi deschizi sufletul în faţa nimănui, mai ales după atâtea dezamăgiri. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la tot ce înseamnă idile şi să îţi ocupi timpul cu altceva. 2018 nu e anul tău!

Noiembrie

Uranus îţi va da ceva bătăi de cap la mijlocul anului, însă nu trebuie să îţi faci griji, căci ce e al tău, e pus deoparte! Cu alte cuvinte, e posibil să întâlneşti marea dragoste când te aştepţi mai puţin şi într-o persoană la care nu te-ai fi gândit niciodată. Poate fi cel mai bun prieten sau un amic din copilărie!

Decembrie

Anul 2018 vine cu schimbări majore în plan sentimental! Un copil îţi poate schimba concepţia pe care ai avut-o până acum despre dragoste şi ideea de cuplu în general. De asemenea, dacă nu eşti căsătorită sau nu ai nici măcar o relaţie, e posibil să ai oportunitatea de a întâlni o persoană influentă sau foarte puternică. Acea persoană se va oferi să te ajute şi îţi va garanta sprijin şi protecţie în schimbul iubirii tale.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg