Luna Nouă în Balanţă aduce schimbări neaşteptate

1 77623 original jpg jpeg

Pe 19 octombrie, ora 22:12, Luna Nouă va traversa zodia Balanţă şi va aduce cu sine schimbări neaşteptate pe toate planurile. Află cum trebuie să te pregăteşti şi cui trebuie să îi acorzi o atenţie deosebită.

O viaţă nouă

Luna Nouă este un simbol al începuturilor, motiv pentru care ai toate şansele să îţi faci planuri şi să iei decizii cruciale pentru viaţa ta. Poate îţi schimbi locul de muncă, maşina, casa sau, de ce nu, partenerul? Nimic nu e imposibil. Profită de acest moment pentru a contempla adevăratul motiv al vieţii tale pe pământ şi a afla ce îţi doreşti cu adevărat de la destin. Întrebările tale vor primi un răspuns mai repede decât crezi.

Vei despica firul în patru

Cum Luna este în Semnul de Aer al Balanţei, a venit momentul să cântăreşti anumite lucruri şi să vezi atât părţile pozitive, cât şi negative. Nu te feri să faci greşeli, căci doar acestea te vor îndrepta spre drumul potrivit în viaţă. După Luna Nouă, vei simţi nevoia de echilibru, astfel că vei pune în balanţă fiecare vorbă spusă de cei apropiaţi. Fii atentă la prieteni, căci majoritatea dintre ei s-ar putea să îşi arate adevăratul chip.

Aşteaptă-te la mari surprize

Surprizele te vor lua pe neaşteptat până pe 19 octombrie, fie ele plăcute sau mai puţin plăcute. Zodia Balanţă reprezintă asfinţitul Soarelui sau Vestul, fiind cea a VII-a casă a relaţiilor, motiv pentru care te va influenţa pe plan personal. Îţi vei reaminti de relaţiile din trecut şi de cele din prezent, dar fără a avea tendinţa de a le compara. Nu uita că Luna Nouă în Balanţă în opoziţie cu Uranus în Berbec poate răsturna orice plan, aşa că ar fi indicat să răspunzi afirmativ la nepregătit. Acest aspect energetic poate da destul de mult neastâmpăr, nerăbdare, schimbări în familie, relaţii, asocieri, îndepărtări sau independenţă în raport cu familia. Schimbările neaşteptate de existenţă, personalitate sau de destin sunt destul de accentuate deoarece este un timp al rupturilor şi al regăsirii de sine. Cu cât te vei crampona mai mult de trecut, cu atât perturbările vor fi mai accentuate.

Fii puternică!

Datorită încărcăturii sale energetice, Luna Nouă din octombrie îţi va reda vitalitatea pierdută în timpul verii. Dacă ai trecut prin multe încercări în ultimul timp, Luna va veni să te întărească şi să te pregătească pentru altele noi. Orice ţi s-ar întâmpla în plan emoţional, încearcă să gândeşti pozitiv şi aminteşte-ţi că tu eşti singurul tău mentor spiritual.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg