Miresele blestemate: locuri de care să te fereşti

1 65790 original jpg jpeg

În diverse locuri din ţară, circulă o mulţime de poveşti despre mirese blestemate, care şi-au luat viaţa din motive tragice. Neliniştea, nefericirea şi dorinţa lor de răzbunare sunt însă mai puternice ca moartea - iar apariţiile cu văl alb continuă să-i bântuie pe cei vii.

Mireasa din Trivale

În cartierul piteştean Trivale s-ar fi sinucis,în urmă cu nişte ani,o tânără,după ce a aflat că iubitul ei a fost călcat de maşină chiar în ziua nunţii. La un timp după acest episod,un taximetrist a fost oprit într-o noapte de o fată. Aceasta i-a cerut şoferului să o ducă în pădurea din Trivale. Şoferul s-a executat. Fata i-a lăsat,în loc de bani,propria verighetă,şi l-a rugat să o aştepte. Conducătorul auto a căzut însă într-un somn adânc – iar când s-a trezit,se afla exact în faţa blocului unde se sinucisese mireasa.

Mireasa spânzurată din Radovan

Doljenii,şi nu numai ei,se codesc să treacă pe lângă pădurea Radovan. O mireasă moartă în condiţii tragice bântuie prin zonă – iar apariţia ei provoacă accidente rutiere,chiar dacă porţiunea de drum care însoţeşte pădurea e netedă ca-n palmă. Se povesteşte că,în urmă cu mai bine de 50 de ani,o fată din Moldova,care venise prin zonă să-şi caute de lucru,a fost violată de bărbatul care o angajase. De ruşine,fata s-a spânzurat de un copac. De atunci,o apariţie cu văl alb îi bântuie pe cei vii. Cei care sunt nevoiţi să treacă pe lângă pădure sunt sfătuiţi să privească doar înainte,să nu întoarcă capul,să nu scoată un cuvânt. Altfel,li se arată mireasa blestemată.

Troiţa Margaretei din Găeşti

În judeţul Dâmboviţa,în apropiere de Găeşti,se poate vedea de pe DN7 un monument numit Troiţa Miresei sau Troiţa Margaretei. Se spune că în anii ’30 a murit aici o tânără mireasă-şi că,de atunci,locul e blestemat şi bântuit.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg