Numerologia, eu şi dragostea

1 70224 original jpg jpeg

Ştiai că modul cum iubeşti, calităţile, dar şi defectele stau sub semnul cifrelor?

Fiecare persoană are o cifră a destinului,care-i creionează drumul în viaţă. În funcţie de ea,mai poţi afla ce fel de partener ţi se potriveşte.  Iată ce spune cifra destinului despre tine.

Aşa calculezi numărul destinului:

Ziua de naştere 31 ianuarie 196731:3+1=4Ianuarie:11967:1+9+6+7=23=2+3=5Suma:4+1+5=10Numărul destinului:1+0=1

1 este cifra liderului.Destinul sugerează că toată viaţa vei fi independentă,că preferi să iei decizii de una singură. Eşti o persoană ambiţioasă,dar uneori ai tendinţa să fii un pic egoistă.

Planeta dominantă:Soarele,ceea ce înseamnă că eşti creativă,originală,dar şi arogantă.

Cum eşti în dragoste:Persoanele născute sub semnul cifrei 1 sunt cele care ţin frâiele unei relaţii. Se plictisesc destul de uşor,de aceea au nevoie de un partener vesel,optimist,gata oricând să experimenteze.

2  este cifra diplomaţiei.Înseamnă că eşti calmă,sensibilă,mereu înconjurată de prieteni. Ai o fire optimistă şi o intuiţie foarte bună,lucru care te ajută să „citeşti” oamenii.

Luna,ceea ce înseamnă că eşti prie­tenoasă,modestă,dar şi manipulatoare.

Îţi place să-ţi tratezi partenerul mai întâi ca pe un prieten,căruia-i împărtăşeşti şi bune şi rele,şi apoi ca pe un iubit. Oricum,prin firea ta,tu eşti cea

care-i oferă stabilitate emoţională.

3 este cifra creativităţii.Nu duci lipsă de idei,nici la serviciu,nici în familie. Stăpâneşti foarte bine arta conversaţiei şi-ţi place să călătoreşti. Eşti o persoană de încredere,deci o prietenă de nădejde.

Jupiter,ceea ce înseamnă că eşti pozitivă,jovială,dar şi superficială.

Ai o energie debordantă,îţi plac plimbările,de aceea ai nevoie de un partener care să fie la fel de activ. Nu suporţi posesivitatea,aşa că stai departe de bărbaţii geloşi!

4 este cifra disciplinei.Eşti o persoană extrem de muncitoare,care acordă o mare importanţă carierei. Îţi place să organizezi totul şi nu laşi nimic pe ultima sută de metri. Eşti,de asemenea,o femeie altruistă.

Uranus,ceea ce înseamnă că eşti meticuloasă,serioasă,dar şi încăpăţânată.

Iubeşti cu multă pasiune! Nu suporţi minciuna şi nici rutina în cuplu,de aceea găseşti totdeauna câte ceva ca să reaprinzi flacăra iubirii.

5 este cifra libertăţii.Aşadar,îţi place să te plimbi,să cunoşti oameni noi,mai ales că eşti foarte curioasă. Cifra destinului tău mai arată că eşti o persoană inteligentă şi analitică.

Mercur,ceea ce înseamnă că eşti romantică,flexibilă,dar şi uşor iresponsabilă.

O fire veselă,care se îndrăgosteşte destul de greu,de teama de a nu fi rănită. Îţi cam este frică de angajamente,de aceea te decizi greu să te căsătoreşti. Totodată,nu ai ierta infidelitatea partenerului.

6 este cifra stabilităţii. Îţi este teamă de schimbări.Conştiinciozitatea te caracterizează cel mai mult,de aceea eşti o mamă şi o prietenă de încredere. Eşti generoasă şi-i pui pe ceilalţi pe primul plan.

Venus,ceea ce înseamnă că eşti responsabilă,stabilă,dar foarte posesivă.

Ai nevoie de protecţie,de aceea cauţi un partener puternic şi înţelegător. Pentru tine,dragostea lui înseamnă o viaţă armonioasă. Deviza ta este „Împreună trecem peste orice obstacol”!

7 este cifra intuiţiei.Apreciezi mai mult partea spirituală a vieţii şi nu pui mare preţ pe bani. Eşti tăcută şi nu-ţi place să fii în centrul atenţiei. Ai prieteni puţini,dar de încredere,căci „miroşi” foarte bine oamenii.

Neptun,ceea ce înseamnă că eşti visătoare,intuitivă,dar şi melancolică.

Ai nevoie de intimitate. Când simţi că relaţia o ia pe o pantă descendentă,discuţi mult cu partenerul,ca să nu ajungeţi la o ruptură,căci nu-ţi plac despărţirile.

8 este cifra succesului.Eşti o persoană puternică. Te bazezi pe propriile forţe şi obţii mereu ceea ce vrei. Eşti o fire uşor introvertită şi foarte responsabilă.

Saturn,ceea ce înseamnă că eşti ambiţioasă,curajoasă,dar materialistă.

Ai tendinţa de a trata o relaţie ca pe o afacere,adică nu pui mare preţ pe romantism,ci pe înţelegere. Uneori îţi este greu să-ţi exprimi sentimentele,dar eşti loială celui pe care-l iubeşti.

9 este cifra optimismului.Mereu cu zâmbetul pe buze şi gata oricând să acorde o mână de ajutor,aşa sunt persoanele născute sub semnul cifrei 9! Tolerante şi simpatice,au un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Marte,ceea ce înseamnă că eşti activă,pozitivă,dar şi vulcanică.

Ai nevoie de un partener onest,care să ţi se dedice trup şi suflet. Îţi place să-ţi arăţi în fiecare zi dragostea faţă de partener şi să-l răsfeţi.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg