Parfumuri cu mirosuri neobişnuite. Ai vrea să răspândeşti aromă de ploaie sau pâine prăjită?

1 shutterstock 204460054 jpg jpeg

Nu toate parfumurile sunt făcute din flori, mirodenii şi substanţe chimice sintetice şi nu toate au mirosuri îmbietoare. Unora le plac cele mai deosebite, care le trezesc amintiri plăcute.

Unele parfumuri neobişnuite ar putea părea de-a dreptul nebuneşti şi depăşesc logica noastră convenţională despre cum ar trebui să miroasă un parfum. Totuşi, sunt o modalitate excelentă de a ieşi din anonimat. Este posibil să fie cele mai nereuşite parfumuri realizate vreodată, dar, atâta timp cât unora le plac, vor continua să existe şi să ne uimească.

Maşină nouă

Un site britanic de tranzacţionare a maşinilor online a lansat un parfum care miroase a maşină nouă, după ce un sondaj a arătat că un sfert dintre britanici făceau conexiune între parfumul de maşină nouă şi ideea de succes.

Parfumul miroase a piele originală şi ceară folosită la vehiculele premium. Producătorul a susţinut că l-a realizat pentru a recrea emoţia primei călătorii într-o maşină nouă. Din păcate, prea puţini au dorit să miroasă a maşină nouă, de aceea parfumul a fost restras.

Sushi sau pizza?

Vrei să miroşi a sushi cald? Atunci ar trebui să cauţi acesta. De fapt, acesta nu miroase a peşte, ci a orez şi alge aromate la care se adaugă un pic de ghimbir şi lămâie. Sushi este un orez aromat cu oţet şi acoperit cu peşte crud.

Pe de altă parte, iubitorii de pizza din Canada au fost surprinşi cu un parfum care să-i învăluie permanent în aroma preparatului lor preferat. În timpul fazei de testare, parfumierii au fost uimiţi să descopere că brânza sub formă de parfum nu are tocmai un miros şi au încercat mai multe alte combinaţii de ingrediente pentru a obţine mirosul potrivit. Din păcate, pentru aceia care doresc acest parfum despre care s-a spus că are note de vârf de aluat proaspăt copt, a fost realizată o ediţie limitată.

Cărţi

Dacă vrei să miroşi a cărţi vechi sau proaspăt tipărite, află că parfumierii s-au gândit deja la acest lucru. Mirosul nostalgic al cărţilor vechi este creat de prezenţa ligninei, unul dintre compuşii care se găsesc în pasta de lemn folosită la fabricarea hârtiei. Cărţile eliberează lignină odată cu trecerea anilor, dând mirosul de carte veche. Pentru cei care adoră mirosul de carte nouă s-a creat un parfum care se vinde cu 200 de dolari. Dacă vrei să faci economie, ai putea pur şi simplu că cumperi o carte nouă. Te bucuri de mirosul ei şi ai şi ceva nou de citit.

Marijuana

Mulţi se bucură de mirosul canabisului. Este foarte puternic, dar evident nu unul neplăcut. Are o aromă dulce, parfumată, care te va face să te simţi minunat şi nici nu este deranjantă pentru cei din jur. Cea mai mare problemă cu acest parfum a fost aceea că, în multe părţi ale lumii, canabisul este încă ilegal.

Ploaie

Îţi aminteşti acel miros plăcut şi relaxant de după ploaie? Acesta este petrichor. Se formează atunci când ploaia torenţială loveşte solul, determinându-l să elibereze mai multe substanţe chimice din sol. Aceste substanţe chimice sunt responsabile pentru mirosul de ploaie. Aceeaşi companie care a lansat parfumul de sushi s-a gândit la unul care miroase a ploaie. Potrivit unui cumpărător, este un parfum plăcut, dar nu persistă pe piele.

Pâine prăjită

În 2013, parfumierii din Mare Britanie au creat un parfum care miroase a pâine prăjită. Nu au pus parfumul la vânzare, ci l-au trimis mai multor modele care au participat la London Fashion Week în acel an. Parfumul s-a dovedit popular printre ele. În viitor, s-ar putea recrea un alt lot ca parte a unei campanii de marketing, dar există puţine probabilităţi ca acesta să fie scoasă la vânzare vreodată. Ideea realizării acestui tip de parfum a fost să descurajeze oamenii, în special femeile, să sară peste micul dejun.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg