Picturi şi măşti cu sânge menstrual. Întrebuinţări incredibile ale lichidului considerat „un elixir‟ pentru ten

2 shutterstock 2054339741 jpg jpeg

Nu există limite ale creativităţii umane! Ştiai că sângele eliminat în timpul menstruaţiei este o substanţă considerată de mulţi „aur roşu‟? De-a lungul timpului, oamenii i-au găsit diferite întrebuinţări, care mai de care mai speciale. Iată-le pe cele mai populare!

Picturi cu sânge menstrual sau produse de înfrumuseţare făcute din această substanţă, toate au devenit populare pe Internet! O bună bucată de timp, s-a crezut că sângele menstrual este toxic sau că, în perioada menstruaţiei, femeile trebuie să fie evitate. În timp, oamenii au descoperit că sângele menstrual este de fapt „un elixir‟, care poate fi colectat. Da, există femei care îşi colectează sângele menstrual! Ele îl utilizează în diferite situaţii. Iată ce poţi face cu sângele menstrual! 

Întrebuinţări ciudate ale sângelui menstrual

1. Fertilizant. În primul rând, sângele menstrual este cunoscut a fi un îngrăşământ bun, deoarece conţine sodiu şi potasiu. Se spune că plantele iubesc aceste substanţe.

stanga
dreapta
4 sange menstrual jpg jpeg
2 whatsapp image 2022 03 02 at 18 41 06 jpg jpeg

2. Mască de faţă. O altă întrebuinţare populară este masca de faţă, pe bază de sânge menstrual. Se spune că masca cu sânge are beneficii uimitoare. Ea ajută la întinerirea pielii şi la fineţea sa. În plus, netezeşte pielea şi este considerată „fântâna tinereţii‟. Masca de faţă din sânge este populară şi în rândul vedetelor, Kim Kardashian fiind una dintre împătimitele acesteia.

3. Ojă din sânge? Da, se poate! Această „ojă‟ este populară pe Internet. Ea conţine doar lac de unghii şi sânge. Se spune că substanţele chimice din lacul de unghii anulează creşterea bacteriilor nesănătoase, care se pot dezvolta. În plus, această combinaţie poate fi „cheia‟ câştigătoare pentru o manichiură perfectă, de culoare roşie.

4. Artă menstruală. Se pot crea inclusiv picturi din sânge menstrual. Vanessa Tiegs este una dintre artistele care a realizat zeci de picturi, din propriul sânge menstrual. Timp de 3 ani, ea a colectat sângele menstrual, pe care l-a amestecat cu o substanţă acrilică. Iată rezultatul în filmuleţul de mai jos!

  Tu le-ai încerca pe toate acestea?

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg