Pietre norocoase în 2016

1 66789 original jpg jpeg

Cu atât de multe provocări şi probleme zilnice, ţi-ar fi de mare ajutor un strop de noroc. Dacă nu te-ai născut sub o stea binevoitoare cu tine, iată ce pietre nrocoase să ai la tine în 2016!

Pietrele,preţioase sau semi-preţioase sunt înzestrate cu puteri benefice,care se pot răsfrânge şi asupra persoanei care le poartă.

Pietre norocoase în 2016. Agate

Sunt printre cele mai frumoase pietre,cu striaţii multicolore. Deşi sunt pietre specifice pentru persoanele născute în zodiile Gemeni şi Fecioară,ele aduc noroc şi altor persoane deoarece se spune că atrag energiile ying şi yang,considerate benefice în feng shui. Aceste pietre trebuie purtate mai ales de către persoanele puternice,creative şi cu spirit liber. Se mai spune despre ele că au proprietăţi curative şi pot ameliora simptomele anumitor afecţiuni,precum cele ale pielii şi ale sistemului imunitar.

Pietre norocoase în 2016. Jasp

Numele acestei pietre frumos colorate vine din limba persană şi înseamnă piatră. Jaspul are în general culoarea roşie,dar poate fi şi alb,galben,verde sau albastru. Este considerat o piatră norocoasă deoarece se spune că respinge energiile negative şi le trimite înapoi la sursă. Este o piatră semi-preţioasă specifică celor din zodia Fecioarei,precum şi tuturot celor născuţi în luna octombrie.

Pietre norocoase în 2016. Ochi de tigru

O altă piatră semi-preţioasă,specifică celor care nu se tem de nimic,ochi de tigru este uşor de recunoscut datorită formei şi culorii sale de la care i se trage şi numele. Se spune că ajută la creşterea încrederii în sine,iar soldaţii din Imperiul Roman o purtau pentru a fi protejaţi în timpul luptei.

Pietre norocoase în 2016. Malachit verde

Această piatră se formează după alterarea minereurilor de cupru. Are un aspect sticlos şi uşor translucid. Se spune că malachitul verde este piatra protectoare a copiilor,dar poate fi purtată şi de către cei care caută protecţie împotriva vrăjitoriei şi a magiei negre. Este considerat o piatră norocoasă în 2016 deoarece aduce armonie în viaţa persoanei care o poartă şi atrage câştigurile băneşti. Este piatra norocoasă pentru cei din zodia Scorpion,Săgetător şi Peşti.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg