Pietre preţioase care atrag iubirea

1 79365 original jpg jpeg

Pietrele preţioase sunt minerale foarte frumoase, colorate, fiind folosite de-a lungul timpul ca pietre în bijuterii. Dar se pare că nestematele sunt folosite şi ca amulete pentru atragerea norocului şi dragostei. Află care sunt în cele ce urmează!

Cuartul roz

cuart roz jpg jpeg

Cunoscut şi sub denumirea de ”piatra iubirii necondiţionate”, cuartul roz este un cristal delicat şi puternic vindecător, un simbol al iubirii şi acceptării. Pentru a atrage iubirea în viaţa ta, tot ce trebuie să faci este să aşezi în cele patru colţuri ale camerei tale câte un cuart roz.

Rubinul

rubin jpg jpeg

Considerat de unii astrologi ca piatra lunii iulie, rubinul este numit şi ”regele pietrelor preţioase”, fiind menţionat atât în Biblie, cât şi în sanscrita veche ca cea mai preţioasă piatră. Deţinătorul pietrei pasiunii este foarte curajos, puternic din punct de vedere psihic şi emoţional, integru şi devotat. Dacă vrei să atragi iubire, poartă o amuletă care are ca piatră preţioasă rubinul.

Piatra lunii

piatra lunii jpg jpeg

Foarte populară în India, unde este considerată o piatră sacră, magică, piatra lunii are o energie protectoare, cunoscută pentru faptul că atrage dragostea şi afecţiunea când este ţinută sub pernă în timp ce dormi.

Cuartul lămâie

cuart lamaie jpg jpeg

Se spune despre această piatră preţioasă că alungă energiile negative, îmbunătăţeşte comunicarea şi starea de spirit a cuplurilor, emanând o energie pozitivă.

Malahitul

malahit jpg jpeg

Malahitul este o piatră verde, a transformării, vindecătoare şi care stimulează îmbunătăţirea spirituală, având proprietăţi medicinale. Dar se spune că atrage şi iubirea, mai ales când persoana care vrea să-şi găsească partenerul poartă un medalion/talisman care are ca piatră preţioasă malahitul. El trebuie purtat aproape de inimă.

Rodocrozitul

rodocrozit jpg jpeg

Piatră a dragostei şi a iubirii altruiste, rodocrozitul conferă a atitudine dinamică şi pozitivă. Este excelentă pentru inimă şi relaţii, în special pentru persoanele care încă sunt singure. Poartă rodocrozitul cu tine ca să-ţi atragi marea iubire.

;Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg