Pietre preţioase care atrag iubirea

1 79365 original jpg jpeg

Pietrele preţioase sunt minerale foarte frumoase, colorate, fiind folosite de-a lungul timpul ca pietre în bijuterii. Dar se pare că nestematele sunt folosite şi ca amulete pentru atragerea norocului şi dragostei. Află care sunt în cele ce urmează!

Cuartul roz

cuart roz jpg jpeg

Cunoscut şi sub denumirea de ”piatra iubirii necondiţionate”, cuartul roz este un cristal delicat şi puternic vindecător, un simbol al iubirii şi acceptării. Pentru a atrage iubirea în viaţa ta, tot ce trebuie să faci este să aşezi în cele patru colţuri ale camerei tale câte un cuart roz.

Rubinul

rubin jpg jpeg

Considerat de unii astrologi ca piatra lunii iulie, rubinul este numit şi ”regele pietrelor preţioase”, fiind menţionat atât în Biblie, cât şi în sanscrita veche ca cea mai preţioasă piatră. Deţinătorul pietrei pasiunii este foarte curajos, puternic din punct de vedere psihic şi emoţional, integru şi devotat. Dacă vrei să atragi iubire, poartă o amuletă care are ca piatră preţioasă rubinul.

Piatra lunii

piatra lunii jpg jpeg

Foarte populară în India, unde este considerată o piatră sacră, magică, piatra lunii are o energie protectoare, cunoscută pentru faptul că atrage dragostea şi afecţiunea când este ţinută sub pernă în timp ce dormi.

Cuartul lămâie

cuart lamaie jpg jpeg

Se spune despre această piatră preţioasă că alungă energiile negative, îmbunătăţeşte comunicarea şi starea de spirit a cuplurilor, emanând o energie pozitivă.

Malahitul

malahit jpg jpeg

Malahitul este o piatră verde, a transformării, vindecătoare şi care stimulează îmbunătăţirea spirituală, având proprietăţi medicinale. Dar se spune că atrage şi iubirea, mai ales când persoana care vrea să-şi găsească partenerul poartă un medalion/talisman care are ca piatră preţioasă malahitul. El trebuie purtat aproape de inimă.

Rodocrozitul

rodocrozit jpg jpeg

Piatră a dragostei şi a iubirii altruiste, rodocrozitul conferă a atitudine dinamică şi pozitivă. Este excelentă pentru inimă şi relaţii, în special pentru persoanele care încă sunt singure. Poartă rodocrozitul cu tine ca să-ţi atragi marea iubire.

;



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg