Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023. Urmează încă o pandemie?

La final de an, fiecare speră ca 2023 să vină cu vești bune și cu evenimente fericite. Totuși, la ce să ne așteptăm de la noul an? Athos Salomé, cel care s-a autoproclamat ca fiind „Nostradamus al zilelor noastre‟, are câteva predicții. 

image

Cu pandemia de COVID-19, invazia Rusiei în Ucraina, creșterea prețurilor la energie și la alimente, anul acesta nu a fost unul ușor. Am pierdut și câteva personalitatăți importante, precum Regina Elisabeta a II-a. Așa că tot ce ne dorim este ca noul an să fie unul bun, ferit de evenimente neplăcute. Însă dacă vom ține cont de predicțiile unui parapsiholog pentru 2023, lucrurile nu vor fi atât de roz pe cât sperăm. 

Athos Salomé, cel care s-a autoproclamat ca fiind „Nostradamus al zilelor noastre‟ după astrologul francez, a prezis corect finala Cupei Mondiale, ce a avut loc anul acesta în Qatar și echipa câștigătoare. De asemenea, el susține că ar fi prezis și evenimente majore, precum pandemia de COVID-19, invazia Rusiei în Ucraina și moartea Reginei Elisabeta a II-a. 

Acum, Athos Salomé are câteva vești de oferit cu privire la anul 2023. Potrivit „The Sun‟, bărbatul avertizează că ne vom confrunta cu o nouă pandemie, care va „paraliza globul‟, se arată în sursă. Cauza acestei pandemii s-ar ascunde sub straturile de gheață din Antarctica. Athos Salomé a mărturisit că efectul acestui virus va dura mai mult timp decât ne imaginăm, iar dacă nu va fi ținut sub control, va provoca pagube mentale, materiale și moartea multor oameni. 

O altă profeție este că se va găsi un tratament pentru COVID-19. Athos a susținut că baza acestui medicament vor fi alegele: „Putem găsi în alge, diverse tipuri de nutrienți produse din prezența azotului și a potasiului‟, a declarat bărbatul. 

Așa-zisul profet crede că vor fi elucidate mai multe secrete a Zonei 51, din Nevada, baza militară secretă a SUA. Athos a susținut că Zona 51 ascunde, de fapt, un tunel adânc, care urmează să fie deschis în 2023. Acest tunel, susține el, va fi portalul către altă lume, ce le va permite oamenilor să călătorească prin dimensiunile spațiului și timpului: „Poate că pare o realitate imposibilă, dar va fi posibil cu ajutorul șiințelor oculte‟, a spus bărbatul. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg