Profețiile lui Nostradamus: Regele Charles va avea o domnie scurtă

În cursul zilei de luni, 5 februarie 2024, Casa Regală britanică a anunţat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer în timpul tratamentului pentru adenom de prostată. Nu a fost dezvăluit tipul de cancer, dar s-a menţionat că nu este vorba despre cancer de prostată. Astrologul Nostradamus, cunoscut pentru predicţiile sale, ar fi făcut cândva mai multe predicții cu privire la durata domniei regelui.

Astrologul Nostradamus, al cărui nume complet era Michel de Nostredame, a spus când va muri regina Elisabeta a II-a, cât timp va domni fiul său, regele Charles al III-lea, dar și cine îi va lua locul pe tron. 

Regele Charles, Nostradamus jpg

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, a știut perioada aproximativă când regina Elisabeta a II-a se va stinge din viață. El a prezis că monarhul va muri „în jurul anului 2022, la aproximativ 96 de ani‟, fapt care s-a și adeverit. 

Două alte predicții amenință acum familia regală britanică - cât timp va domni regele Charles al III-lea și cine va fi bărbatul care îi va prelua, „în mod neașteptat‟, atribuțiile. Iată ce a prezis celebrul astrolog! 

Citește și: Nostradamus a prezis încălzirea globală? Cum era clima pe vremea lui 

Nostradamus, despre domnia regelui Charles al III-lea

Mario Reading, expert în astrologia secolului al XVI-lea, a reinterpretat profețiile lui Nostradamus despre evenimentele actuale. Una dintre ele face referire la domnia regelui Charles al III-lea. 

În urmă cu 447 de ani, celebrul Nostradamus a prezis că domnia regelui Charles al III-lea ar putea fi foarte scurtă și că el va abdica din cauza presiunii societății: „Prințul Charles va împlini 74 de ani în anul 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, vor persista‟, se arată în cartea lui Mario Reading. 

Mai mult decât atât, Nostradamus a prezis că moștenitorul tronului va fi „un bărbat care nu s-a așteptat niciodată să devină rege‟. Cine ar putea fi viitorul monarh?

Vezi și: Ce afecțiuni pot să ascundă degetele roșii și umflate ale Regelui Charles al III-lea 

Cine ar putea fi următorul Rege al Marii Britanii 

Mario Reading sugerează că predicția lui Nostradamus s-ar putea referi fie la Prințul Harry, care nu s-ar aștepta să urce pe tron, fie la australianul Simon Dorante-Day, care pretinde că ar fi fiul secret al regelui Charles al III-lea și al Camillei Parker. 

Asta înseamnă că Prințul William, care se așteaptă să îi ia locul tatălui său, va fi scos din calcule?‟, se întreabă Mario Reading și, cel mai probabil, toți fanii regali.

Simon Dorante Day jpeg

(Simon Dorante-Day și Prințul William) 

Sursă foto: Shutterstock / PinterestRecente

eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg
Click! pentru femei Nr 4 2024 jpeg
Jennifer Lawrence foto  Shutterstock jpg
dalii aranjament floral natural jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Nativii atrasi de relatii interzise Sursa foto shutterstock 1465386935 jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Adrian Grenier jpg
Kate Winslet jpg
jennifer lopez ben affleck lacma 2023 jpg