Profețiile lui Nostradamus: Regele Charles va avea o domnie scurtă

În cursul zilei de luni, 5 februarie 2024, Casa Regală britanică a anunţat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer în timpul tratamentului pentru adenom de prostată. Nu a fost dezvăluit tipul de cancer, dar s-a menţionat că nu este vorba despre cancer de prostată. Astrologul Nostradamus, cunoscut pentru predicţiile sale, ar fi făcut cândva mai multe predicții cu privire la durata domniei regelui.

Astrologul Nostradamus, al cărui nume complet era Michel de Nostredame, a spus când va muri regina Elisabeta a II-a, cât timp va domni fiul său, regele Charles al III-lea, dar și cine îi va lua locul pe tron. 

Regele Charles, Nostradamus  jpg

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, a știut perioada aproximativă când regina Elisabeta a II-a se va stinge din viață. El a prezis că monarhul va muri „în jurul anului 2022, la aproximativ 96 de ani‟, fapt care s-a și adeverit. 

Două alte predicții amenință acum familia regală britanică - cât timp va domni regele Charles al III-lea și cine va fi bărbatul care îi va prelua, „în mod neașteptat‟, atribuțiile. Iată ce a prezis celebrul astrolog! 

Citește și: Nostradamus a prezis încălzirea globală? Cum era clima pe vremea lui 

Nostradamus, despre domnia regelui Charles al III-lea

Mario Reading, expert în astrologia secolului al XVI-lea, a reinterpretat profețiile lui Nostradamus despre evenimentele actuale. Una dintre ele face referire la domnia regelui Charles al III-lea. 

În urmă cu 447 de ani, celebrul Nostradamus a prezis că domnia regelui Charles al III-lea ar putea fi foarte scurtă și că el va abdica din cauza presiunii societății: „Prințul Charles va împlini 74 de ani în anul 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, vor persista‟, se arată în cartea lui Mario Reading. 

Mai mult decât atât, Nostradamus a prezis că moștenitorul tronului va fi „un bărbat care nu s-a așteptat niciodată să devină rege‟. Cine ar putea fi viitorul monarh?

Vezi și: Ce afecțiuni pot să ascundă degetele roșii și umflate ale Regelui Charles al III-lea 

Cine ar putea fi următorul Rege al Marii Britanii 

Mario Reading sugerează că predicția lui Nostradamus s-ar putea referi fie la Prințul Harry, care nu s-ar aștepta să urce pe tron, fie la australianul Simon Dorante-Day, care pretinde că ar fi fiul secret al regelui Charles al III-lea și al Camillei Parker. 

Asta înseamnă că Prințul William, care se așteaptă să îi ia locul tatălui său, va fi scos din calcule?‟, se întreabă Mario Reading și, cel mai probabil, toți fanii regali.

Simon Dorante Day jpeg

(Simon Dorante-Day și Prințul William) 

Sursă foto: Shutterstock / Pinterest



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg