Profeţiile Babei Vanga

1 58503 original jpg jpeg

Numele ei adevărat este Vangelia Pandeva Dimitrova. În limba greacă,Vangelia înseamnă mesagerul veştilor bune. S-a născut prematur,pe 31 ianuarie 1911, la Strumiţa,localitate care astăzi este pe teritoriul Macedoniei, dar apoi s-a mutat cu părinţii în oraşul bulgar Rupite.

O furtună puternică i-a furat vederea

Pe când avea 12 ani,viaţa a pus-o la o mare încercare. A prins-o o furtună năprasnică şi a fost nevoită să stea ore întregi căzută la pâmânt,cu faţa în nisip. În urma acestei experienţe, a rămas fără vedere.

Şi-a petrecut trei ani într-o şcoală pentru orbi. Când s-a întors acasă, a făcut apă la plămâni, boală care era incurabilă.

Ea nu şi-a pierdut încrederea şi s-a îngrijit cu leacuri din plante, care i-au adus o însănătoşire miraculoasă. Se spune că de atunci a început să-i vindece şi pe alţii cu ajutorul ierburilor,de unde şi numele de Baba Vanga. În 1942 s-a măritat şi s-a mutat în oraşul Petrici.

I-a făcut prima prezicere tatălui său

Prima profeţie a fost în adolescenţă,când i-a spus tatălui ei unde va găsi o oaie care îi fusese furată. Totul îi apăruse în vis. După acest episod, Vanga a început să aibă din ce în ce mai des vise premonitorii. Şi asta nu e tot.

Femeia putea comunica cu spiritele celor morţi şi putea vedea viaţa unei persoane în câteva clipe. Aceasta i-a prezis unui vecin că îşi va revedea fratele, de care nu mai ştia nimic de aproape 20 de ani. I-a spus cu precizie că fratele său a crescut într-un oraş din Rusia şi că va veni la el în primăvara acelui an, îmbrăcat într-un costum gri.

Bărbatul nu a crezut spusele Vangăi,însă două luni mai târziu de la discuţia cu prezicătoarea,un străin cu două valize, îmbrăcat într-o uniformă gri,era la el la poartă. Fratele dispărut se întorsese acasă.

Mai citeşte şi:

Numărul divin îţi scrie viitorul

Mic tratat de ghicit în palmă

Ţarul Bulgariei i-a cerut sfatul

Se spune că peste un million de oameni i-au trecut pragul,curioşi să-şi afle viitorul. Ţarul Bulgariei Boris al III-lea a fost la ea în anul 1942. Vanga i-a spus să ţină minte ziua de 28 august. Era data când acesta a murit, un an mai târziu. Se spune că şi soţii Ceauşescu i-ar fi făcut o vizită.

Baba Vanga a murit pe 11 august 1996, aşa cum şi-a prezis. Cele două case în care a trăit, cea din Petric şi aceea din Rupite au fost transformate în muzeu. Cel din Petric însă nu este deschis publicului.

Preziceri până în 5079

Profeţiile ei se întind pe parcursul a peste 3000 de ani,mai exact până în 5079, când va veni sfârşitul lumii. Ea a prezis că în 2046 orice organ va putea fi reprodus în laborator.

În 2371 o mare foamete va lovi omenirea, iar anul 3871 va aduce un nou profet. Pentru ca mai apoi, în 4674 omenirea să cunoască cea mai mare dezvoltare din toate timpurile. Bunăstarea va dura va dura puţin peste 400 de ani, după care omenirea va dispărea.

Profeţii care s-au adeverit

- data morţii lui Stalin (1953)

- dezastrul nuclear de la Cernobîl (1986)

- victoria lui Boris Elţîn la alegerile din Rusia (1990)

- atacurile asupra Turnurilor Gemene din New York,la 11 septembrie 2001

- scufundarea submarinului Kursk (2001)

-a l 44-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi de culoare (2008)

INFO

Potrivit academicianul Yuri Negribetskiy,de la International Academy of Science,profeţiile Babei Vanga sunt exacte în proporţie de 70-80%.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg