Provocări pe TikTok, tricotaje neobişnuite, farmecul vieţii nomade. Trenduri din 2021 care au dispărut la fel de repede precum au apărut

1 shutterstock 1820748281 jpg jpeg

Încă un an se apropie de final. Privind la tendinţele anului, cu siguranţă vei găsi o mulţime care au cucerit pe mulţi, apoi s-au stins rapid.

Cele mai multe tendinţe ale anului 2021 au apărut pe reţelele sociale sau ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. Din păcate, atenţia exagerată asupra unei tendinţe ajunge s-o distrugă, după care o altă tendinţă atrage pe toată lumea. Există şi tendinţe care se termină prematur din cauza faptului că sunt incomode, cu aspect prostesc sau pur şi simplu periculoase, în timp ce aceia care le-au lansat sunt atât de exageraţi încât devin victime ale propriei popularităţi. Pe măsură ce anul se apropie de sfârşit, să ne luăm un ultim rămas bun de la aceste tendinţe din 2021.

O tragedie a făcut ca #VanLife să nu mai fie atât de atrăgătoare

În acest an, mulţi au fost încântaţi de ideea de a trăi într-un mod nomad, iar #VanLife părea să devină o nouă tendinţă, mai ales din cauza pandemiei care ne-a blocat pe mulţi în case. Nu întâmplător, pelicula „Nomadland” a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Totuşi, lucrurile au luat o întorsătură întunecată spre finalul verii, când popularul Instagrammer #VanLife Gabby Petito a dispărut. S-a presupus că a fost ucisă de logodnicul şi partenerul ei de călătorie Brian Laundrie. Abuzul domestic este posibil să fie o urmare a stilului de viaţă nomad, ceea ce a ucid romantismul ideii de a trăi o vreme astfel.

Tricotajele decupate, pentru vară

Unul dintre fenomenele vestimentare mai ciudate din 2021 a constat în purtarea unor tricotaje decupate. Poate că a început cu rochia Serita de la Cult Gaia care a cucerit pe mulţi şi a inspirat crearea a numeroase imitaţii, topuri, rochii - toate decupate pentru a lăsa la vedere pielea. Este posibil ca tendinţa să fi apărut prin combinarea îmbrăcămintei confortabile din 2020, primul an de pandemie, cu dorinţa din 2021 de a fi comod şi în exteriorul casei, dar deja se stinge. Nu este surpriză, având în vedere că acest tip de haine te supraîncălzesc vara.

O provocare apărută pe TikTok a dus la sancţiuni legale

Provocările TikTok demonstrează faptul că publicul vizat se teme prea puţin de moarte. Participanţii la provocarea de vandalism şcolar „Devious Licks” s-au confruntat cu consecinţe pe care nu le-au putut ignora. Elevii fură săpun, hârtie igienică şi aparate de prosoape de hârtie din băile şcolilor. Este o modalitate a copiilor de a încerca să devină virali în provocarea „Devious Licks” de pe TikTok. Multe şcoli îi exmatriculează pe elevi şi depun acuzaţii penale cu pedepse care pornesc de la amenzi de 1.000 de dolari până la închisoare de un an.

Bucătăriile albe

Bucătăriile albe au făcut furori de ceva vreme şi este uşor de înţeles de ce. Albul face spaţiul mai luminos şi mai aerisit, dar mulţi s-au plictisit deja de această tendinţă. Lumea începe să-şi dorească mai multă culoare în propria casă, îndeosebi după 2 ani de pandemie.

FOTO: ShutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg