Semnificaţia ascunsă din spatele repetării unui număr

1 74876 original jpg jpeg

Ţi s-a întâmplat să vezi un număr care se repetă de încă două ori? Dacă da, atunci trebuie să ştii că acest lucru nu apare de fiecare dată, ci atunci când vrea să transmită ceva. Află care este semnificaţia ascunsă din spatele acestora.

111

Se crede că repetarea numărului unu arată că eşti pe calea cea bună. Aceste numere sunt considerate a fi un răspunsal energiei pozitive şi deciziilor productive.

222

Repetarea numărului doi înseamnă existarea multor obstacole în viitor. Însă,având încredere în abilităţile şi în cunoştinţele tale,vei reuşi să treci cu brio peste aceste probleme.

333

Trei este un număr foarte puternic şi care indică elemente dinamice. Văzându-l frecvent indică răspunsul tău împotriva negativităţiişi nonproductivităţii.

444

Dacă te-ai confruntat cu dificultăţi financiare sau emoţionale,atunci repetarea acestui număr indică sfârşitul lor şi faptul că de acum înainte te vei simţi mult mai bine.

555

Acest număr relevă sfârşitul stagnării sau emoţiilor negative. În plus,elementele proeminente şi fantastice sunt pe cale să intre în viaţa ta.

Citeşte şi:Ce înseamnă când visezi foc

  

666

Acest număr este în mod normal creditat cu puteri şi influenţe demonice. Văzând acest număr peste tot nu trebuie să însemne că eşti pe punctul de a fi posedată sau că vei păţi ceva grav. Dar poate fi un avertisment general. În plus,mai poate însemna că eşti influenţată de energii negative şi că trebuie să-ţi faci timp pentru tine.

777

Numărul şapte este considerat norocos şi reprezintă semnul energiilor pozitive. În plus,mai indică faptul că trebuie să profiţi de energiile şi sursele din jurul tău.

888

Deşi acest număr este,în mod normal,rar întâlnit,opt indică o legătură puternică cu un domeniu ascuns al universului. Acesta poate fi legat de puterile şamanice,vindecătoare şi cosmice.

Citeşte şi:Ce semnifică dacă vezi des numerele 11:11,9:11 sau 21:21

999

Nouă este ultimul număr de o singură cifră,prin urmare acest lucru înseamnă că apare când unul dintre capitole se închide şi altul se deschide. Urmează-ţi drumul şi dobândeşte cât  mai multe cunoştinţe. Vei vedea că pe măsură ce o uşă se închide,alta se va deshide. Acest număr favorizează,de asemenea,posibilitatea de a învăţa lecţii importante despre viaţă.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg