Semnificaţia orelor fixe, de la 0 la 24. Ce înseamnă atunci când te uiţi la ceas şi e ora exactă?

1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg

Ţi s-a întâmplat vreodată să te uiţi la ceas la ora exactă? Ei bine, poate fi un mesaj transmis de îngerul tău păzitor. Cel puţin asta ne spune numerologia spirituală, care studiază simbolurile cifrelor care reprezintă legătura dintre divin şi oameni.

Pentru a desluşi simbolul numerelor, trebuie luate în calcul orele fixe, fără minute. Nu contează că avem ceas digital sau analogic, important e să vedem ce mesaje ne transmit orele exacte. Conform numerologiei spirituale sau Kabbalistice, numerele pot aduce noroc, ne pot ghida spre ceva anume sau ne pot oferi chiar răspunsuri la întrebările noastre de zi cu zi. Totul depinde de interpretare.

12

Este ora magică, la care dorinţele au mai multe şanse să se îndeplinească. Mai mult, poate însemna că există cineva care se tot gândeşte la tine. Acordă o atenţie mărită lucrurilor care se întâmplă în jurul tău, e posibil ca cineva special să-ţi transmită mesaje menite doar pentru tine.

1

Când vezi cum ceasul ticăie de ora 1, e timpul să te pregăteşti de o schimbare majoră în viaţa ta. Numărul 1 este manifestarea divinităţii, aşadar pregăteşte-te de noi rezultate. Dacă aşteptai ca un anumit proiect să prindă contur, acum e momentul! Privind ora 1 poate semnifica, de asemenea, că e momentul să te desprinzi de trecut şi să o iei de la capăt în anumite privinţe.

5

E nevoie să acorzi o atenţie mai mare corpului tău fizic şi emoţional, care este alcătuit din cele cinci elemente – pământ, foc, aer, apă şi spirit – şi are nevoie de grijă constantă pentru a funcţiona la cote optime. Apucă-te de activităţi fizice, mănâncă sănătos, roagă-te, meditează, găseşte tot felul de metode de-a te conecta la esenţa divină.

6

Acest număr reprezintă Steaua lui David, adică manifestarea atât a spiritualului, cât şi a lumii materiale. De asemenea, mai poate însemna că a venit vremea să-ţi echilibrezi viaţa spirituală cu cea materială.

7

Este numărul sacru, aşadar este semn de noroc. Reprezintă puterea divină şi, conform lui Pitagora, perfecţiunea. Plin de energie benefică, aduce abundenţă, atât materială, cât şi spirituală, de care te vei putea bucura cât de curând.

8

Eşti pe punctul de-a primi un semn din partea Universului despre un aspect al vieţii care te-a preocupat în ultima perioadă. Acordă o atenţie mărită la ceea ce se întâmplă în jurul tău, trăieşte în prezent şi cască ochii la semne.

9

E semn că trebuie să te dedici muncii în comunitate. Ca simbol al altruismului, fraternităţii şi spiritualităţii, când priveşti ora 9 trebuie să ştii că e timpul să nu mai fii atât de individualist. Numărul 9 reprezintă creativitatea, iluminarea, unirea abstractului cu concretul.

10

O problemă majoră din viaţa ta e pe punctul de-a se rezolva în următoarele zile. Numărul 10 este suma primelor 4 numere şi reprezintă închiderea unui ciclu. E de preferat să-ţi asculţi mai mult intuiţia atunci când iei decizii.

11

Perfecţionismul există câteodată doar pentru a amăna la nesfârşit lucruri care puteau fi deja făcute. Gata, a venit vremea să încerci ceva, orice, cu riscul de-a da chix. Până la urmă, din greşeli învăţăm, nu?

12

Când te uiţi la ora 12 fix, primeşti semnalul că a venit timpul pentru lucruri măreţe. În astrologie, la ora 12 soarele e la apogeu, având potenţialul de-a da naştere celor mai importante realizări. Poate că nu ţi-ar striga un nou hobby sau o activitate care să te scoată din zona ta de confort.

13

Nu e nicio coincidenţă! Anumite aspecte ale vieţii tale sunt pe punctul de-a se prăbuşi, iar tu trebuie să redresezi cumva situaţia. 13 este numărul morţii şi al renaşterii, aşadar e timpul să dai uitării dependenţele din trecut şi să începi o viaţă nouă, mai plină şi mai sănătoasă.

14

Ai încredere în tine şi în ceea ace eşti capabil să faci. Îngerul tău păzitor are un mesaj pentru tine – cel care ţi-a făcut rău în trecut va plăti pentru asta. A venit vremea nu atât a răzbunării, ci a plătirii pentru ce ţi s-a făcut rău.

15

Dacă suferi din punct de vedere material, e timpul să cauţi alternative care să-ţi rotunjească veniturile. Acesta este mesajul pe care trebuie să-l primeşti atunci când te uiţi la ceas la ora 15 fix. Pe de altă parte, nu trebuie exagerat cu atenţia acordată laturii financiare, totul trebuie să fie în echilibru pentru a funcţiona optim.

16

O furtună va năvăli în viaţa ta, iar lucrurile se pot complica. Mai mult, e posibil să nu beneficiezi de sprijinul familiei sau l prietenilor în toată nebunia în care vei fi implicat. Însă trebuie să rezişti! Nu eşti singur! Îngerul tău păzitor nu te părăseşte niciodată. De fapt, mesajul pe care trebuie să-l primeşti e că nu eşti niciodată singur, chiar dacă pare aşa.

17

Aşteaptă-te ca cineva sau ceva drag să revină în viaţa ta, fie că e vorba despre o persoană sau un proiect. Profită de orice oportunitate ivită pentru a te simţi bine cu cei de lângă tine!

18

A venit momentul de recunoştinţă pentru viaţa însăşi şi legătura specială pe care o avem cu tot ce-i sacru pe lumea asta. Trebuie să-ţi aminteşti de unde vii şi ce trebuie făcut astfel încât tu şi familia ta să fiţi bine.

19

Unul dintre lucrurile pe care şi le-ai dorit mult e pe cale să devină al tău. Tot ce trebuie să faci e să te concentrezi la maximum, să-ţi foloşeti toate resursele pentru a putea duce la capăt tot acest proces de evoluţie.

20

Viaţa ta stagnează şi trebuie să faci un mic efort pentru a te mişca în direcţia bună. Când energia stă pe loc, nu-ţi vin idei noi, lucrurile rămân nemişcate, evoluţia nu e posibilă. Eşti încurajat acum să faci ceva, astfel încât să nu pierzi ocaziile care trec pe lângă tine.

21

Puţină artă şi lumină în viaţa ta poate face toată diferenţa. Din punct de vedere social sau artistic, e momentul să faci câţiva paşi înainte, să încerci lucruri noi, să-ţi depăşeşti limitele. Cine ştie, poate nu vei regreta?!

22

Dacă munceşti mai mult şi la o calitate mai bună, rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu renunţa la ceea ce ţi-ai propus să faci! Lasă lenea, confortul zilnic şi îndrăzneşte să încerci să-ţi depăşeşti condiţia. E posibil să ai parte de câteva surprize plăcute!

23

Acest număr reprezintă mişcarea, schimbarea. Ceva bun urmează să se întâmple, asta e clar! Ai răbdare, fii perseverent şi vei primi ceea ce meriţi! Călătoriile sunt posibile în perioada ce urmează.

Foto - ShutterstockRecente

Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg