Ştiai că există „Ziua Metallica‟ în San Francisco? Ce au făcut rockerii pentru a merita onoarea

2 metallica trupa shutterstock 340291229 jpg jpeg

Faimoasa trupă rock s-a lansat în Los Angeles, în 1981, însă s-au făcut remarcaţi în San Francisco, motiv pentru care primarul oraşului, London Breed, a anunţat în mod oficial că ziua de 16 decembrie le este dedicată complet.

„Sunt parte din acestă comunitate...‟ explică primarul Breed la Blabbermouth. „Au schimbat viaţa oamenilor din generaţii diferite. Şi, în numele primăriei şi al consiliului local din San Francisco, vreau să declar, în mod oficial, «Ziua Metallica» pe 16 decembrie‟, a continuat acesta.

„Sufletul nostru va fi întotdeauna în San Francinsco. Metallica şi San Francisco sunt sinonime‟, a ţinut să precizeze toboşarul trupei Lars Ulrich. Totuşi ce a fpcut el şi restul trupei pentru a primi asemenea onoare?

„Ziua Metallica‟ a fost instaurată pentru a marca aniversarea a 40 de ani de trupă şi trecerea a 20 de ani de la lansarea albumului „Metallica" (The Black Album), în 1991.

Pentru a inaugura ziua specială, primăria a organizat o “preluare” a oraşului de către Metallica, care a constat în mai multe evenimente, printre care şi două concerte susţinute de mebrii celebrei formaţii. De asemenea, s-a organizat şi o curăţare a plajei în cadrul acestor evenimente oficiale.  

La începuturi, trupa a început să concerteze în Los Angeles, însă, aşa cum spune şi Lars, „pur şi simplu nu ne-am potrivit peisajului din Los Angeles, cu Sunset Strip şi Hollywood. Ne-am simţit ca nişte intruşi acolo. Aaşa că am venit în San Francisco, în septembrie 1982, şi ne-am integrat perfect. Am fost primiţi cu braţele deschise aici!‟, a conchis acesta.

Foto - Shutterstock  Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg